من که کلی از این بلاگر ها رو حذف کردم اما بازم ول میچرم تو اینستا
وای منم همه رو حذف کردم ولی ناخداگاه یهو تو اینستا ول میچرخم دلمم نمیاد حذف کنم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
نامحدود هم میگیرم شبانه ۲۰ تومن کللللللی فیلم دان میکنم
ولی همون روزانه سر دو سه هفته تموم میشه تقریبا بایذ بازم بگیرم یعنی میشه ماهی ۸۰ تقریبا خرج نتم😐😐😐😐
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
فیلم زبان پیش نمایش فیلم و سریال موزیک ویدئو تحلیل زندگی تو کشورای دیگه تحلیل بازار ارز دیجیتال و آموزش فوتوشاپ و زبان برنامه نویسی و اینجور چیزا بعضی وفتام آشپزی نگاه میکنم ولی چون یه سری از مواد تو ایران نیست نمیتونم درست کنم