2777
2789
عنوان

تهمت زدن خانواده شوهر.

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 50 پست
توام همراهش نفرین کن

میکنم یا اینکه سکوت میکنم..حالا خود مادرشوهرم که هیچ مادربزرگ شوهرم یه جوری رفتارمیکنه انگار مثلا منو سر دزدی گرفته اینجوریه 

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی بپرسم؟؟شوهرم همش میگه چرا به خودت میگیری اصلا منظورش تو نیستی...شوهر طفلکم اینقدر دلش پاکه که نگ ...

نه بهش نگو بعد میگه حتما به خودش شک دلره

تو هم نفرین کن بگو الهی خیر نبینه و اینا از ته دل بگو که بفهمه

هروقت گفتن خیلی ریلکس بگو ان شاالله هرکی برده خرج دوا و درمون خودش و عزیزش بشه.بعدم ادامه بده به نظرتون کار کدوم خدانشناسی بوده؟ 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
تو رو خدا باهاشون برخورد کن این دیگه تهمت خیلی بزرگیه

چی بگم بهش...همش تپش قلب میگیرم وقتی روبرو میشم باهاشون همش میگم باز تهمت میزنن..

چرا؟؟

پربازدید#  

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

ینی بهت قول صد درصد میدم وقتی بهت تهمت زدن توهمین روزها ی بلایی سر خودشون میاد یکیشون ابروشون رومیبره که پیشت خار وذلیل بشن...

مادروپدرشوهرم..هرجامیرفتم هِی منو میپاییدن..گوشی میگرفتم میگفتن زمونه بدشده فقط باگوشی بازی میکنن..حالا خدا شاهده خودش من چ جور ادمی هستم...همش دخترشومیکوبید میگفت خیلی خوبه بادحیاس گوشی دستش نمیگیره وخیلی چیزای دیگه...

چند روز پیش شوهرش مچشو گرقته که 3 ساله داره با 2تامرد غریبه حرف میزنه..الان دیگه لال شدن پیش من..بخدا خوشحال نیستم فقط بخاطر همین تهمت ها خیلی دل شکوندن ک خدا جوابشونو داد

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم
میکنم یا اینکه سکوت میکنم..حالا خود مادرشوهرم که هیچ مادربزرگ شوهرم یه جوری رفتارمیکنه انگار مثلا من ...

به خودت نگیر.بگو اکه کسی چیزی ازمن میبرد ایقد میگشتم تا پیداش کنم مگه آدم مالشو از سر راه اورده و همراهشون توهم نفرین کن.یا قبل اونه اونا بگن بگو خیرنبینن ایشاالله که مال مادرشوهرمو دزدین

دو روز خونه مادر شوهرم بودم با خواهر شوهرم دعوام شد همدیگرو جر دادیم همسایه ها نیومده بودن یکیمون کش ...

من ۸ ماه خونه مادرشوهر زندگی کردم مثل مهمان رفتار میکردم باهاشون غذا میخوردم و تعارف داشتیم باهم، نخواستم صمیمی بشم ولی تقسیم کار کرده بودیم مثلا غذا با خواهر شوهرم بود و ظرفیت با من بود البته خودم هم میگفتم مثلا امشب من شام درست میکنم ولی هرگز دست به جارو و یا دستمال نشدم برای کارهای خونه فقط اتاق خودم رو تمیز میکردم  نمیدونم شاید کار من اشتباه بوده ولی اینجوری به هم احترام میذاشتیم

جدی بپرسم؟؟شوهرم همش میگه چرا به خودت میگیری اصلا منظورش تو نیستی...شوهر طفلکم اینقدر دلش پاکه که نگ ...

اره ازش بپرس بعد اگه گفت نه بگو پس چرا اینقدر به من می‌گوید من بخدا از وسیله شما خبر ندارم بعد تو هم شروع کن به نفرین کردن تونی که وسیله رو برداشته بگو من ناراحت میشم شما هربار میاین اینجا این حرفها رو به من میزنید فکر میکنم به من شک دارید 

توام بشین نفرین کن و حرفشو تایید کن چرا به خودت میگیری و ناراحت میشی اینجوری باعث میشی اون فکر کنه و ...

منم گاهی نفرین میکنم همراهش ولی اون انگار یع جورایی مطمئنه ک کارمن بوده...اینقدر به خودم گفتم این موضوعو ک گا۶ی فکر میکنم میگم نکنه کار من بوده خبر ندارم 

ینی بهت قول صد درصد میدم وقتی بهت تهمت زدن توهمین روزها ی بلایی سر خودشون میاد یکیشون ابروشون رومیبر ...

شوهره مچ همین دخترشو گرفته که میگفت باحیاس گوشی دست نمیگیره...حالا معلوم شده

خدایادلم یه خونه بزرگ 🏠میخواد😖که وسایلای خوشگلمو توش بچینم بچه هام از داشتن اتاق هاشون شاد باشن.وبا سلامتی وخوشی بریم توش..این خونهدای ک هستیم 1اتاق داره ک هم انباریه هم اتاق خواب.. برای خونه دار شدنمون صلوات بگید هر کی برام صلوات گفت لایک کنه برا حاجتش سوره قدرمیخونم