با ثبت نام انگار رای میدی بکسیکه ک شاید اصن نخوای بهش رای بدی
اخرش چ فرقی میکن
بعدم این رای اصلا تو شناسنامه ثبت نمیش
معلوم نیست چیزی بیخیال
7 گیگ و بگیر لذتشو ببر
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
😒😒😒 اگه اینجوری بود نیازی نداشتن خودشون رو به زحمت بندازن و نت بدن. خودشون کد ملی هامون رو دارن& ...
همین والا اخ اصن با منطق جور در نمیاد اصن این رای تو شناسنامه ثبت نمیش 😐😂😂😂
وااای خب اگه خیلی مشکوکید نگیرین شما. تو همه جی اینطوری زرنگ بودین این بلاها سرمون نمیومد
گاه دلم میگیرد، از حرف هایی که در شانم نیست، از صداقتم که هیچکس لایق آن نیست...گاه دلم تنگ میشود، برای وعده هایی که میدانستم نیست، اما برای دلخوشیم کافی بود...گاه دلم میگیرد از سادگی هایم،. گاه دلم میسوزد برای وفاداری هایم...گاه دلم میسوزد برای اشکهایم،.گاه دلم میگیرد از روزگاری که در آنم... انقدر صبور بوده ام ، آنقدر تحمل کرده ام ، که خستگی های عمرم روی قلبم سنگینی میکند، هیچکس هم مدال افتخار صبوری بر گردنم نیاویخت ،،، من فقط گرفتار یک عادت لعنتی شدم که در چشم دیگران وظیفه ای بیش نبود، و چقدر دیر فهمیدم صبوری که از حد بگذرد باران حماقت بر سرت آوار میشود..................این نبود آنچه در انتظارش بودم💔