2777
2789
😐 اگه به اینکارا باشه که رییس جمهورو خب خودشون انتخاب میکنن دیگه، چه احتیاجی به رای منو شما دارن

نمیدونی از اول چرا خودشون انتخاب نمیکنن واقعا ؟ 

برا اینکه بگن اوه اوه ۹۰ درصد مشارکت مردمی داشتیم 

اینو میخوان به دنیا بگن 

که ینی چقدر موافق داریم ما که اومدن رای دادن 

هنوز قضیه این همه تلاش برای کشوندن پای صندوق رو نمیدونستی؟ 

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
با ثبت نام انگار رای میدی بکسیکه ک شاید اصن نخوای بهش رای بدی

اخرش چ فرقی میکن 

بعدم این رای اصلا تو شناسنامه ثبت نمیش 

معلوم نیست چیزی بیخیال 

7 گیگ و بگیر لذتشو ببر 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرکی گرفتی توضیح کامللللللل بـــــــــــــــده جون من. من رفتم شماره ملی واس خطی ک روگوشیه ...

عزیزم من چند بار اینجوری  نوشته بود برام 

واسه همین دوباره از نوشتم 

اینقدر کد ملی و شماره م رو وارد کردم تا اخرش  درست شد 

خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از ته دل بخنده
نمیدونم والا من که چندروز پیش گرفتم

کدی چیزی نداره بفهمیم فعال شده یا ن؟ 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
میگن هر کد ملی ک وارد میکنی یعنی تو انتخابات شرکت کردی من ک ثبت نام نکردم

😒😒😒

اگه اینجوری بود نیازی نداشتن خودشون رو به زحمت بندازن و نت بدن. خودشون کد ملی هامون رو دارن 

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

اطلاعات تک‌تک ما رو دارن هر دولتی اطلاعات مردم خودش رو داره .....شاید بگن اینقدر مردم نت گرفتن برای اخبار انتخابات یعنی مردم اهمیت میدن 😳 

هزار و یک روش هست اگه بخوان ....فعلا ۷ گیگ غنیمته 😁 من باهاش فیلیمو سریال نگاه میکنم

😒😒😒 اگه اینجوری بود نیازی نداشتن خودشون رو به زحمت بندازن و نت بدن. خودشون کد ملی هامون رو دارن& ...

همین والا اخ اصن با منطق جور در نمیاد اصن این رای تو شناسنامه ثبت نمیش 😐😂😂😂

من ظهر زدم،فردا شبش فعال شد. تو نت بنویس نت ۷ گیگ رایگان،سایتش میاد. تا فردا ساعت ۱۲ ظهر فرصت هست.

الان ثبت نام کردم 😂😂😂امیدوارم زود بیادبستم 😍

خدایا داده ونداده ات راشکر

وااای خب اگه خیلی مشکوکید نگیرین شما. تو همه جی اینطوری زرنگ بودین این بلاها سرمون نمیومد

گاه دلم میگیرد، از حرف هایی که در شانم نیست، از صداقتم که هیچکس لایق آن نیست...گاه دلم تنگ میشود، برای وعده هایی که میدانستم نیست، اما برای دلخوشیم کافی بود...گاه دلم میگیرد از سادگی هایم،. گاه دلم میسوزد برای وفاداری هایم...گاه دلم میسوزد برای اشکهایم،.گاه دلم میگیرد از روزگاری که در آنم... انقدر صبور بوده ام ، آنقدر تحمل کرده ام ، که خستگی های عمرم روی قلبم سنگینی میکند، هیچکس هم مدال افتخار صبوری بر گردنم نیاویخت ،،، من فقط گرفتار یک عادت لعنتی شدم که در چشم دیگران وظیفه ای بیش نبود، و چقدر دیر فهمیدم صبوری که از حد بگذرد باران حماقت بر سرت آوار میشود..................این نبود آنچه در انتظارش بودم💔