2777
2789
عنوان

خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2076 بازدید | 25 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم پیش دانشگاهی ریاضیم شدم ۸.۵ تک ماده کردم شهریور نیاز نیست

اصلا این نمرات مهم نیست حتی تو کنکوزم اثری نداره الان بچه ها کلاس ما با معدلای عالی چند بار کنکور دادن آخرم رشته های بیخودی رفتن 

اونوقت من الان ارشد شیمی فیزیک ترم دومم میخونم

فقط کنکورتو عالی بده فکر این نمرات و نکن 

معلمای ما هم میگن ولی نمیشه همش حرص نمره رو میخوری 😓 یعنی یک درصد هم تاثیر ندارند ؟

تاثیر ۲۰ و ۲۵ درصد اینارو میگن ولی ادنقدر نیست اصلا

اگه بود بچه های کلاس ما با معدل ۱۹ و اینا که پزشو میدادن بعد چند سال کنکور پیام نور نمیخوندن و من با مدل ۱۴ روزانه تا فوق لیسانس برم

تاثیر ۲۰ و ۲۵ درصد اینارو میگن ولی ادنقدر نیست اصلا اگه بود بچه های کلاس ما با معدل ۱۹ و اینا که پز ...

اها ممنون😍😍

چون ی صحبتایی شد که ۶۰ درصد سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد کنکور 

شما اطلاعی دارین .؟

اها ممنون😍😍 چون ی صحبتایی شد که ۶۰ درصد سوابق تحصیلی و ۴۰ درصد کنکور  شما اطلاعی دارین .؟

من سال ۹۵ و گفتما الان کلا همه چیز و سیستم اموزش و ریختن به هم من اطلاع ندارم 

ولی اگه همون ۲۵ درصدیه باشه مثل قبل نگران نباش

منم پیش دانشگاهی ریاضیم شدم ۸.۵ تک ماده کردم شهریور نیاز نیست اصلا این نمرات مهم نیست حتی تو کنکوزم ...

عزیزم یعنی مثلا با ۴ نمره هم میتونم مثلا مستمرم ۱۴ باشه قبول بشم ؟؟؟🥺🥺

عزیزم یعنی مثلا با ۴ نمره هم میتونم مثلا مستمرم ۱۴ باشه قبول بشم ؟؟؟🥺🥺

من الان یادم نیست واحداشو که بتونم برات حساب کنم پایین کارنامه ترم اول توضیح داده محاسبه نمره ترم و از اونجا حساب کن