حالا من آرزو دارم برم روستا زندگی کنم،یک روستای خوش آب و هوا مثل روستاهای ییلاقی شمال. ولی همسرم شغلش نمیذاره شاید بازنشسته شد رفتیم اگه زنده بودیم تااون موقع
یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله
بچه ها شماهایی ک میگید خوش بحالت چرا میگید ؟ من یه سری از فامیلای دور شوهرم روستاس خونشون یکی دوبار رفتم دق میکنم تا برگردیم تازه روستای شمال هست ک اب و هوا و طبیعت خوب داره ولی بازم نمیفهمم چرا بعضیا میگن خوبه یکی هست بگه ؟ واقعا منظورم این نیست ک بده ها ولی سخته
آدمای بی هدف مجبورن تا آخر عمر برای آدمای هدفمند کار کنن🧚♀️🌸
حاضری جاتو باهام عوض کنی بیای روستا من بیام شهر تو؟
اره حاضرم
چراکه نه من قبلا روستایی بودم اینقد شاد بودم خدا میدونه
اومدیم شهر افسرده شدم
پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
خودم قبلا روستایی بودم خیلی خوب بود بهترین دوران زندگیم
پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️