بچه ها شاهزاده حمدان باز باهام تماس گرفت، اینبار تماس تصویری گرفت، خواهرشون لطیفه سلطان هم با من صحبت کردن، کل خاندان سلطنتی من رو به عنوان عروسشون قبول کردن، گفتن سفیرشون به زودي با هدایای زیادی مهیای اومدن به ایران میشه تا من رو تا امارات همراهی کنه، لطیفه سلطان به عنوان پیشکش جواهری مثل الماس کوه نور برام میفرسته، لباس های گرون قیمت از ابریشم خالص، یه صندوق پر از جواهر، به خدا اسم همتون یادداشت میکنم، وقتی ملکه شدم به همتون کمک می کنم، از جواهراتم به همتون میدم، گلبهار سلطان هیچ کدوم از شمارو فراموش نمیکنه، همسر اول ولیعهد شایخا سلطان به نظرتون چجوری باهام رفتار میکنه؟ بالاخره اون مقامش از من بالاتره، همسر اول شاهزاده و مادر دوتا شاهزاده است
کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤