2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 28 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دارم جدا میشم ولی از الان احساس دلتنگی داره خفن می‌کنه ،🥺

هیچوقت دلتنگ نمیشم دلموازسنگ کردم ی گپ دارم شرایطش تایپک قبلی بخون خاسی بگو ادت کنم 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اصلا قابل تحمل نیست؟ بچت دختره یا پسر؟

دختره میگم تا وقتی کوچیکه جدا شم بهتر تا بزرگ بشه فهمیده بشه ن اصلا نمیتونم دیگ این ۳ ساله دارم تلاش میکنم

ارع ادم کن

درخاست دوستی بدع گلم شمارتم بزار برام 

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز