2777
2789

پشماااام

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشمام ازاده من راحت مینویسم

نیسسس عزیزمم نگا من الان اگه بدون اون دکمه هه بنویسم میگه غیر مجاز است

پشم.ام

ولی اگ با این‌ دکمه هه بنویسم کاریم نداره

پشمام‌

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

جوجو

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

😂😂

نه اخه ببین اینجا خیلی کاربرد داشت حیف بود استفاده نشه😂😂😂

آره تو نسل جدید زیاد دیدم استفاده میشه کاربرد زیادی هم داره من خودم رو گفتم وگرنه الان باید تو دهخدا هم گنجونده بشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
برا امضات دعا کردم گلی❤️🙏🏻 به ارزوهای قشنگت برسی✨😍

مرسییییییی عزیزدلم😍😍😍😍😍😍همچنین گلممم

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
😑چقدواسش ناراحت بودم

من اصلااااااااااا نمیتونم درک کنم یه کسی بخواد اونجوری با سرطان شوخی کنه

به خدااااا سلامتی خیلیییییییییی باارزشه نباید اینجوری ناشکری کرد

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
آره تو نسل جدید زیاد دیدم استفاده میشه کاربرد زیادی هم داره من خودم رو گفتم وگرنه الان باید تو دهخدا ...

وای😂😂😂😂😂اره😂دهه هشتادی هستیم دیگه☹