2777
2789
عنوان

اونایی که چهار تا بچه دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4091 بازدید | 189 پست
خب حالا شما از کجا فهمیدی که اسی شرایطشو نداره که اومدی تاپیکش بی ادبانه گفتی فقط به تولید مثل نیست. ...

مگه من منظورم استارتر بود عزیزم‌؟ کلی بود 😊

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما نگران نباش تو این نسل، این طور مادرها خیلی توجه میکنن به بچه هاشون،علم تربیت صحیح رو یاد میگیرن، ...

در تایید صحبتتون

من ماهیانه دارم چند صد تومنی میدم بسته های مشاوره ای و تربیت کودک 

برا ماه به ماه زندگی و مناسب سنشون طبق اصول دارم پیش میرم

بااینکه هنوز 2سال و یکماهن از همون موقعی تو شکم بودن با صداها و بعد تولد با فیلم و کارتون در معرض آموزش غیر مستقیم برا دوزبانه شدن(زبان انگلیسی و الان خیلی بیشتر از خودم بلدن😅) 

و همزمان دارن قرآن حفظ میکنن

اشکال هندسی ریاضی مربوط به پایه های ابتدایی رو کامل بلدن

شمارش و همه چی 

از نظر غذایی روغن و برنج و گوشت و خلاصه همه چی فقط و فقط طبیعی و ارگانیک میدیم بهشون حتی خرید لباسشونو تو شهرخودمون انجام نمیدم میگم باکیفیت ترین چیزا رو براشون میگیرم برا این شونم ماهیانه پس انداز دارم و تقریبا این شونم تامین از نظر مالی تاحدی

خودمم حوصله و علاقه دارم کنارشم به زندگی خودم و درسم و همه چیزم دارم میرسم خب چرا باید مسخره بشم بخاطر 3تا بچه داشتم یا دلسوزی های الکی و بی جا در حقم بشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم😙 دقیقا،اولی درست تربیت بشه،بقیه ازش الگو برداری میکنن. نامدار باشن کوچولو هات😍چند سالشونه ...

2سال و یکماه دوقلوها

کوچیکه هم 11ماه و دوهفته

ممنون عزیزدلم سلامت باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه من از لحاظ تربیت گفتم ؟؟؟ بزرگ تر ک بشه خرج ۴ تا تو ایران سخت میشه وحشتناک سخت میشع وحشتناک اون ...

عزیزم ان شاالله بتونی سه تا پسر رو بیاری،

از لحاظ سلامتی بدن هم علم ثابت کرده اگه تغذیه سالم باشه ،نه صرفا تغذیه گرون ،غذاهای سالم و پر کلسیم،باشه ،با هر زایمان نه تنها بدن فرسوده نمیشه،بلکه یه سری از بیماری ها دفع میشه، مثل کیست رحم وحتی پوکی استخوان 

همین پیر زن های قدیم رو ببین بعضا بالای ده تا میاوردن ولی تا سن هشتاد سالگی بدون مریصی خاصی عمر میکنن،ولی جوون های الان و خودم متاسفانه به خاطر تغذیه بد،بدن ضعیف داریم

عزیزم ان شاالله بتونی سه تا پسر رو بیاری، از لحاظ سلامتی بدن هم علم ثابت کرده اگه تغذیه سالم باشه ، ...

امید وارم😢 اگه سر اولی مشکلی پیش نیومد قطعا دومیو سومی هم‌ب دنیا میارم 😊

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
مگه من منظورم استارتر بود عزیزم‌؟ کلی بود 😊

حرف کلی داری خب برو تاپیک بزن. این حرف اینجا فقط توهین به اسی و امثال اسی بود. قبل پست گداشتن یه لحظه فکر کنید. حقیقت#  

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
درسته گاهی با یاد گرفتن یه نکته برای بچه داری، کلی از مشکلات بچه حل میشه

دقیقا اینجوریه کسایی که چندتا بچه دارن متوجه میشن چقدر راحت تر از تک فرزندی

وقتی بچه ی وتا باشه با ه چندتا که شخص بخواد کار مادر نصف میشه

فقط کافیه وقت برای بچه اول بذاری (از نظر تربیتی) بقیه هم دقیقا ازش یاد میگیرن و تقلید میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هم دختر دارم هم پسر،سومی رو میخوام بیارم 

شما استثنایی 

بیار عزیزم چهارمیو پنجمیم 

خودت باید بزرگ کنی 

منکه هر چی سختی کشیدم خودم به تنها کشیدم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

در تایید صحبتتون من ماهیانه دارم چند صد تومنی میدم بسته های مشاوره ای و تربیت کودک  برا ماه ب ...

چه عالی. خدا حفطشون کنه. ببخشید برای دوزبانه شدن انقد زود شروع کردید زبون باز کردنشون به تعویق نیفتاده؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓