2777
2789
عنوان

نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست

اینا همش دروغ دخترا فلان شهر خوشگلن یا زرنگن یا الن یابل همه جا خوب بد زشت خوشکل سیاه سفید تنبل زرنگ چاق لاغر کوتاه بلند و... داره

خیلی بیخوده اصلا من خودم شیرازیم شنیدم میگن کوردا شیرازیا خوشکلن ولی خودم میگم ن همه جا همه جور ادمی با هر شکلی وجودداره شهر کشور ربط نداره🤗

خب من شمالیم به نظرم دخترامون نازن البته زشتم داریم شاد واهل خوش گذرونی و...هستن بعدیه بدی ای که داریم اینه یکم غیبت و واینازیادمیکنیم.البته توهین نشه من فقطدیده هاموازشهرمون میگم..

ولی من اصفهان رفتم وبااصافهانیا وصلت کردیم دیدم زناشون خیلی مودب وخانم یودن خیلی خوشم اومد فوق العاده اروم ومثل ماهاشیطون نبودن😂😍

دیگه شیرازی ندیدم ایشالله رفتم شیرازمیگم.کوردولرم ندیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من شمالیم به نظرم دخترامون نازن البته زشتم داریم شاد واهل خوش گذرونی و...هستن بعدیه بدی ای که دار ...

دقیقا منم شمالیم ویژگیم همینه ما با ترکا وصلت کردیم مامان خودمم ترکه خوبن😁.شیرازی هام که عشقن😍

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
گیلانم من😍توچی؟مازندارن؟

بلی مازندرانم😁😍.خوشبختم گلی😘🤗

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
شمالیابه کدبانوبودن مگه معروف نیستن؟🤔

اتفاقا درموردشون شنیدم مخصوصا از درست کردن ترشی همه نوع بلدن ولی آشنایی ندارم از شمال خودمم نرفتم هنوز شمال♥

به قول دوستمون همه شهرا همه جوره آدم داره اینای که گفتم چون چندتاشون آشنامونن قشنگ شناخت داریم از هم