2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 195 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم کم میره

واقعا ولی خودمم خیلی اذیت میشم اخه نامزدم خیلی حساسه زود ناراحت میشه ولی به روم نمیاره نمیخوام ناراحتش کنم☹️

عشق یعنی برای خوشحالی یکدیگر تلاش کردن 💞

یه چیزی بگم جبهه نگیرن !؟ 

واقعا مردا نمی فهمن چی تو سر ماست ! 

گاهی باید حتما بهشون بگیم ! 

ممکنه همسرتون چون نمی خواد شما اذیت شین یا فکر می کنه حس بدی پیدا می کنین نمیاد سراغتون ! 

چه اشکالی داره باهاش صحبت کنین اروم و بفهمین مشکل از کجاس ؟ 

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 

عزیزم ازش بپرس درمورد رابطه احساسیتون رابطه جنسیتون 

اون الان شوهرته باید از علایقش سر در بیاری 

از این دو راه که بیشتر نیس یا سرده و گرایش جنسی نداره 

یا هنوز خجالت میکشه و منتظره تو یه موقعیت خوب پیش قدم بشه واس رابطه هرچند بوس و بغل که یه مورد عادیه و نباید خجالتی داشته باشه

البته که هرچیزی شرایط خاص خودشو میطلبه با توجه به اینکه میگی دور و برتون شلوغه مکان مناسبی پیدا نمیکنین اینا همش تاثیرگذاره

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

وای منم تو عقدم همچین حسی داشتم بهش 🤣🤣🤣 یعنی حس می‌کردم من مشتاقترم بهش ... بعداً فهمیدم از خانوادم خجالت می‌کشه

منم می‌گم یه جورایی زیر زبونشو بکش .

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

باهم تنهایی برید بیرون  یکم ناز و عشوه بیا  باهم قدم بزنید، تا دستت رو بگیره الکی وقتی ...

دقیقاً کارای که من توعقد کردم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم