2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 195 پست
ماهم سنتی بودیم والا همون اول کارشو کرد😶

من اصلا نمیتونم اینمدلی

😖

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یهو اومدن‌چی من باشم ریسک نمیکنم  گرچه من دوران عقد نداشتم کلا

خب بیان

تو اتاق شونن

من 10 روز خونه، نامزدم بودم تو اتاق نامزدمم میخوابیدم

یعنی تفهمیدن چی شد چی نشد؟؟ 

چیز غیر عادی نیس ک فهمیدنش بد باشه

ماهم سنتی بودیم والا همون اول کارشو کرد😶

خونه ما عمش شلوغ و اتاقم با خواهرم هست.خونه اونام شلوووغ.شهرمونم کوچیکه و همه اشنان.جا میدا کردن سخته.ولی بازم😑

دیگه کلا دارم سرد میشم نسبت بهش.اوایل کلی ب خودم میرسیدم وقتی میومد .الان نه🤦‍♀️

خب بیان تو اتاق شونن من 10 روز خونه، نامزدم بودم تو اتاق نامزدمم میخوابیدم یعنی تفهمیدن چی شد چی ...

بد نیس ولی خب من دوس ندارم بقیه از رابطه ی من مطلع شن 

هرکسی طرزفکر خودشو داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

وااای شوهر من اخرین بار ک اومدن خواستگاری رفتیم صحبتای اخرو بکنیم..تارفتیم اتاق شوهرم بوسم کرد بغلم کرد اونقد ترسیدم زدمش تا ازم جداشد  دیگه بعد عقد خودتون حدس بزنید...البته من اجازه ندادم تا زمان عروسی..بیچاره همش با ولع نگاه میکرد  

حالا یه پسر سر به زیر پیدا شده که به فکرته تو عقد ، همه ایراد می گیرن !!  خوب بود الان تو هم ت ...

وا دیگه دستشو نگیره و بوسش نکنه چه ربطی به سر به زیری داره!

مگه نامحرمه 

شوهر پیش زنش سر به زیر باشه؟ بعد چه جوری میخواد رابطه جنسی داشته باشه ؟

سر به زیرانه،🤣

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
خونه ما عمش شلوغ و اتاقم با خواهرم هست.خونه اونام شلوووغ.شهرمونم کوچیکه و همه اشنان.جا میدا کردن سخت ...

تو این شرایط چه توقعی داری از اون بنده خدا ! 

تو این وضعیت جرئت نمی کنه به چیزی فکر هم کنه که خودشو کنترل کنه 😅

🌱 زندگی؛ ادامه داره... بیا بخندیم :) 
وااای شوهر من اخرین بار ک اومدن خواستگاری رفتیم صحبتای اخرو بکنیم..تارفتیم اتاق شوهرم بوسم کرد بغلم ...

اگه دوست بودین عادیه😁

ازدواجشون سنتی بوده اسی هم ک خجالتی عمرا درباره این چیزا حرف بزنه

خوب اشتباهه دیگه و خیلی ترسناک 

اگر این مرد الان کلا گرایش نداشته باسه میخواد چیکار کنه بعد عقد 

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
خونه ما عمش شلوغ و اتاقم با خواهرم هست.خونه اونام شلوووغ.شهرمونم کوچیکه و همه اشنان.جا میدا کردن سخت ...

دفعه بعدی که کادو بهت داد یا کاری برات انجام داد پیشقدم شو و بوسش کن،یا حتی یه کرم مرطوب کننده دست بگیر وقتی از سرکار اومد دستاشو ماساژ بده،اینطوری شاید تحریک شد،دوستان نمیشه بگیم مشکل از کدوم وریه،ممکنه خود اسی هم تاحالا حرکتی نزده باشه