2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 7638 بازدید | 195 پست
چه پسر خوبیه

پسر خوب چیه این خودش پسش زده بعد پسره بخاطر این جلو نمیاد بخدا میدونم این پسره خیلیم دوسش داره و خیلیم دلش میخواد ببوستش و بغلش کنه

عشق یعنی برای خوشحالی یکدیگر تلاش کردن 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مثه اینکه متوجه نیسی تقصیر خودته بقول خودت یبار اون کارو گرده بهش توپیدی اونم دوس نداره ناراحتت کن خودت ما میش بزار حتی اگ شده دسشو بگیر 

ینی چی این بهونه ها ک خونمون شلوغه و فلان و اینا از این روزات لذت ببر

آیا آزادی چیزی غیر از حق زندگی کردن به همان روشی است که خودمان می‌خواهیم، نه چیز دیگر؟ (اپیکتت، فیلسوف یونانی)  
عزیزم مثه اینکه متوجه نیسی تقصیر خودته بقول خودت یبار اون کارو گرده بهش توپیدی اونم دوس نداره ناراحت ...

اره بخدا از خونه ما شلوغتر اصلا پیدا نمیشه ولی دو سه بار توی همون شلوغی ها بوسم کرده😅

منم خوشم میاد.😅😅😅😅😍 موهاش هم صاف باشه البته😍😅😅😅😊🤣🤣😃🤪😝🤣

وایییییی خیلی حس خوبیهههههههههههههههههه

تازه کلی چیز دیگه هم دلم میخواد اما نمیگم😂😂😂😂

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند..
منم خوشم میاد.😅😅😅😅😍 موهاش هم صاف باشه البته😍😅😅😅😊🤣🤣😃🤪😝🤣

ولی من تو موهای هرکی دس کشیدم خوشش نیومد🤣

منظورم دوستای قبلیمه

آیا آزادی چیزی غیر از حق زندگی کردن به همان روشی است که خودمان می‌خواهیم، نه چیز دیگر؟ (اپیکتت، فیلسوف یونانی)  
ولی من تو موهای هرکی دس کشیدم خوشش نیومد🤣 منظورم دوستای قبلیمه

حتما بلد نیستی من یکی دوبار دست کشیدم تو موهاش گف مامانت میکنما 😢😂

حتما بلد نیستی من یکی دوبار دست کشیدم تو موهاش گف مامانت میکنما 😢😂

دیگ حالا از ما گذشته😂😂