2777
2789
عنوان

پدرو مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم که فکر کنم هیچ غذایی بدون من از گلوش پایین نرفت! هرچی درست کرد یه کم برام فرستاد برای خرید خ ...

خدا حفظش کنه

هرکی میاد تاپیک و خودشم میدونه ک میخواد ساز مخالف بزنه لطفا نیاد با احترام
پدر من وضع مالیش متوسطه اول که می خواستیم خونه اجاره کنیم ۴۰ تومن داد ولی الان هرکاری از دستش برمیاد ...

خدا حفظشون کنه

دستشون درد نکنه.

برنجمون رو میدن.هروقت بیان که هرچی باشه میارن!میوه و گوشت و...البته همش مال خودشونه.نمیخرن یعنی.

پول و کادو و ...دست خالی نمیان اصلا.ما هم بریم همینجور پذیرایی!بهمون زمین هم دادن.اگرم وامی چیزی بخوام بابام ضامنم میشه یا خودش میگیره بدون گرفتن قسط ولی از همسرم میگیره میده به خودم واسه خودم پس انداز کنم!

من همین یه دونه ام!

بابای من پول منو نبره کمک نمیخوام .

البته مجردم و میخوام ی آپارتمان بخرم گیر داده بزن به اسم من 

پول میبره دیگه نمیده 

ماه پیش هم ۱۰ میلیون دادم به برادرم اصلا نمیگه کی پس میده

هیچی فقط جهیزیه معمول و پدرشوهرم فقطو فقط پول تالاربا اینکه چند تا خونه و ماشین داره ما هم توقعی ند ...

شوهرم تالار گرفت تمام خرجو کرد دست اخر باباش کل شاباژ کادو عروسی جمع شد همرو برداشت یکهفته تازه عروس بودم دعوایی کردن با شوهرم بمیرم برا شوهرم اخرم نداد

وضع مالی خیلی خوبی دارن شکر خدا، اما وقتیکه ضمانت شخصی رو کرده بودیم که که اقساطش رو نداد و تمام وامش افتاد گردن ما و حتی به جایی رسیدیم که شام هم نداشتیم هیچ کاری نکردن چون اعتقادی به اینکه از دختر هم میشه کمی حمایت کرد ندارن

هیچی نه مادر و پدر من نه شوهرم

خوبه ک خودتون رو پای خودتون وایسادین 

ما میخواستیم بریم مستاجری بابام گف خودم 3تا مستاجر دارم نمیذارم دخترم بره مستاجری

چون جهیزیه ندادند هدیه های عروسی ارزنده ای دادند و بعدش هم به بهانه های مختلف مبالغی بیش از عرف خودم ...

خدا حفظشون کنه

خدا حفظش کنه

ممنونم

هرکسی داره خدا براش حفظ کنه

هرکسی نداره خدا رحمتش کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خوبه ک خودتون رو پای خودتون وایسادین  ما میخواستیم بریم مستاجری بابام گف خودم 3تا مستاجر دارم ...

یبار میخواستیم وام بگیریم شرایطش جوری بود که باید بابام چنتا کاغذ اینا نشون بیمه بده چون میخواستم برا زمین بابام بگیرم همش مارو پیجوند مام خیلی نیاز داشتیم🤷‍♀️

شوهرم تالار گرفت تمام خرجو کرد دست اخر باباش کل شاباژ کادو عروسی جمع شد همرو برداشت یکهفته تازه عروس ...

دقیقا پدرشوهر منم همه پولهای کارو رو برداشت گفتن رسممونه

منم میخواستم دعوا کنم ولی دیدم فقط اعصاب خوردی خودمونه اول زندگی

من که حلال نکردم...به اسم رسم هر چیزی درست نیست

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم