2777
2789
سلام  عزيزم من ديدم تو يه تاپيك به يكي از كاربرها دفتر الست گروپ رو به عنوان شركت مهاجرتي پيشن ...

نه عزیزم ...منم مشاوره رفتم...برای المان اطلاعاتشون خوب بود مارو خوب راهنمایی کردن..ولی ما کلا از المان منصرف شدیم...

اینکه بقیه کاراشون به چه صورت هست اطلاعی ندارم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ...منم مشاوره رفتم...برای المان اطلاعاتشون خوب بود مارو خوب راهنمایی کردن..ولی ما کلا از ال ...

دزدن کلاه بردارن ما قرارداد بستیم و فهمیدیم دروغه فقط چهارتا حرف از اینوزاونور یاد گرفتن کهخودتونم میتونید برید بفهمید

دزدن کلاه بردارن ما قرارداد بستیم و فهمیدیم دروغه فقط چهارتا حرف از اینوزاونور یاد گرفتن کهخودتونم م ...

البته من مخالف وکیل برای مهاجرت هستم..کسی که توانایی مهاجرت و زندگی در کشور جدید رو داره باید از پس کارهای مهاجرتی بربیاد و بتونه اطلاعات کسب کنه

سلام من به تازگی دو جای مختلف ماک  دادم یکیش پیش استادم بود که خب استرس ام کمتر بود و یه جا توی موسسه آیلتس شکوه توی سهروردی شمالی که همه چیزشون خوب بود و دو روزه هم جواب دادن 6.5 شدم اما خودم یکم استرس داشتم خراب کردم. 

سلام من به تازگی دو جای مختلف ماک  دادم یکیش پیش استادم بود که خب استرس ام کمتر بود و یه جا توی ...

ماک رو همه جا میگرین مهم همون مرکز هست که امتجان اصلی رومیدید

ممنونم 

موسسه ایران اروپا ماک دادید تا حالا؟ میدونید خوبه یا نه؟ یه جایی که قیمتش مناسب باشه ، عصر دین و دانش شده ۱/۲۰۰ 

ایرسافام هم ۹۰۰ 

ایران اروپا باز ۷۵۰ مناسب تره . اگر کسی با قیمت مناسب سراغ داره که کیفیت آزمون هم خوب باشه ممنون میشم بگید

ممنونم   موسسه ایران اروپا ماک دادید تا حالا؟ میدونید خوبه یا نه؟ یه جایی که قیمتش مناسب ...

بهتره همون سنتر که ازمون میدی ماک بدی تا هم با فضا اشنا بشی هم استانداردتره..

تعداد ماک رو کم کن مثلا فقط یکبتر قبل ازمون بده ولی همون سنتر بده

جنرالللل؟؟؟😐 من آکادمیک رو انقدر شدم عشقم. جنرال که خیلی آسونه. میاری یکم روی روتین بخونی خصوصا شنی ...

وای خوشبحالت عزیزم تو کی امتحان دادی 

من اردیبهشت امتحان دارم اینقدر استرس دارممم