سلاااامممم
همرو تو پست اول مینویسم بعد هر سوالی که داشتینو اگر بلد بودم جواب میدم بوس به کله هاتون😂❤️
تو پست اول مینویسم که علاف نشین
دوستانی که کیف پول ترون لینک پرو دارن 300 عد توکن ترون رایگان میده ! ارز ترون ی ارز با ارزش مثل بیت کوین هست .
ترون هدیه از طرف سازنده ترون برای کسی کیف پول رسمی شرکت ترون را نصب کنه .کیف پول ترون رو نصب کنید تا ۳۰۰ عدد بهتون جایزه بده(تقریبا معادل 1 میلیون تومان)
اونایی که بدبین هستن و کلاه برداری میدونن،۳ تا نکته رو بهشون بگم:
🟢۱۲ سال پیش همینطوری ۱۰۰ عدد بیت کوین هدیه گرفتن خیلیا که الان میشه ۱۵۰ میلیارد تومان!
🟢پارسال صرافی یونیسوآپ گفت هرکس وارد صرافی بشه بهش ۴۰۰ یونی رایگان میدیم،الان همون ۴۰۰ یونی شده ۳۰۰ میلیون تومان!
دوستان من تحقیق زیادی کردم و این مورد واقعیه ! و بعد از پایان جشنواره که نزدیکه(1هفته آینده) این ارز تو کیف پولتون میشینه و از طریق نوبیتکس قابل فروشه
بنظر من همه شانسمون رو امتحان کنیم اگر هم نشد خب چیزی از دست ندادیم ! این برنامه رو میتونید برای دوستاتون و خانواده تون نصب کنید و کد معرف خودتون رو وارد کنید تا جایزه برای اونا هم لحاظ بشه🥰
آموزش
خب اول اینکه برنامه tronlink pro رو از گوگل پلی نصب میکنید
2 _ روی گزینه creat accountکلیک کنید
3_صفحه ای باز میشه برای ایجاد آیدی ، اسم اکانتتون رو مشخص میکنید
4_ براش رمز مشخص میکنید دقت کنید رمزتون باید هم عدد باشه هم حروف انگلیسی یکی از حروف انگلیسی رمزتون هم باید حرف بزرگ باشه مثلA
5_بعد صفحه ای باز میشه که گزینه backupرو میزنید
بعد براتون حدود دوازده تا کلمه انگلیسی میاره این کلمه هارو حتمن باید به ترتیب داشته باشین رو یه کاغذ یادداشت کنید یا با یه گوشی دیگه عکس بگیرین چون بدلایل امنیتی اسکرین شات نمیشه گرفت
خب اکانتتون ساخته شد
حالا پایین صفحه روی me کلیک کنید
بزنید friend invitation
بالا گوشه سمت راست نوشته زرد رنگ هست اون رو کلیک کنید و کد paZS رو بزنید
دقت کنید که حروف کوچیک بزرگ رو دقیق بزنید
تمام و تبریک به شما بهتون سیصد ترون داد و فقط دقت کنید که یک ماه دیگه میتونید برداشتش کنید