2777
2789

سلاااامممم

همرو تو پست اول مینویسم بعد هر سوالی که داشتینو اگر بلد بودم جواب میدم بوس به کله هاتون😂⁦❤️⁩

تو پست اول مینویسم که علاف نشین

دوستانی که کیف پول ترون لینک پرو دارن 300 عد توکن ترون رایگان میده ! ارز ترون ی ارز با ارزش مثل بیت کوین هست .

ترون هدیه از طرف سازنده ترون برای کسی کیف پول رسمی شرکت ترون را نصب کنه .کیف پول ترون رو نصب کنید تا ۳۰۰ عدد بهتون جایزه بده(تقریبا معادل 1 میلیون تومان)

اونایی که بدبین هستن و کلاه برداری میدونن،۳ تا نکته رو بهشون بگم:

🟢۱۲ سال پیش همینطوری ۱۰۰ عدد بیت کوین هدیه گرفتن خیلیا که الان میشه ۱۵۰ میلیارد تومان!

🟢پارسال صرافی یونیسوآپ گفت هرکس وارد صرافی بشه بهش ۴۰۰ یونی رایگان میدیم،الان همون ۴۰۰ یونی شده ۳۰۰ میلیون تومان!

دوستان من تحقیق زیادی کردم و این مورد واقعیه ! و بعد از پایان جشنواره که نزدیکه(1هفته آینده) این ارز تو کیف پولتون میشینه و از طریق نوبیتکس قابل فروشه

بنظر من همه شانسمون رو امتحان کنیم اگر هم نشد خب چیزی از دست ندادیم ! این برنامه رو میتونید برای دوستاتون و خانواده تون نصب کنید و کد معرف خودتون رو وارد کنید تا جایزه برای اونا هم لحاظ بشه🥰

آموزش

خب اول اینکه برنامه tronlink pro رو از گوگل پلی نصب میکنید

2 _ روی گزینه creat accountکلیک کنید

3_صفحه ای باز میشه برای ایجاد آیدی ، اسم اکانتتون رو مشخص میکنید

4_ براش رمز مشخص میکنید دقت کنید رمزتون باید هم عدد باشه هم حروف انگلیسی یکی از حروف انگلیسی رمزتون هم باید حرف بزرگ باشه مثلA

5_بعد صفحه ای باز میشه که گزینه backupرو میزنید

بعد براتون حدود دوازده تا کلمه انگلیسی میاره این کلمه هارو حتمن باید به ترتیب داشته باشین رو یه کاغذ یادداشت کنید یا با یه گوشی دیگه عکس بگیرین چون بدلایل امنیتی اسکرین شات نمی‌شه گرفت

خب اکانتتون ساخته شد

حالا پایین صفحه روی me کلیک کنید

بزنید friend invitation

بالا گوشه سمت راست نوشته زرد رنگ هست اون رو کلیک کنید و کد  paZS  رو بزنید

دقت کنید که حروف کوچیک بزرگ رو دقیق بزنید

تمام و تبریک به شما بهتون سیصد ترون داد و فقط دقت کنید که یک ماه دیگه میتونید برداشتش کنید

برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون⁦❤️⁩😍
چهل روز پیشم فک کنم یه نفر اینجا گفت ثبت نام کردم ولی پولی نداد

نگران نباش من خودمم شک داشتم ولی وقتی استادم تایید مرد رفتم اکانت ساختم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها همه کساییکه درخواست دوستی دادین رو پذیرفتم🥰

ولی اگر سوالی دارین اینجا بپرسین که اگر کس دیگه مشکل داشت مشکلش حل شه

استارتر به من ۳۰۰ ترون داد..😐

ایشالا به خوشی عزیزم

یه ماه دیگه واسه یادآوری تگت میکنم برا برداشت