2777
2789
عنوان

انتقال ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 50 پست

نه حدس میزنم که ۹۰ درصد ایدز داشته باشه

اره زخم شده بود 

نمی دونم کدوم دندونه بود

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
چرا نمیره؟

میگه تو خرافات میگی

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگه تو خرافات میگی

اگر واقعااااا سرنگ بهش تزریق شده بره تست بده خداانکرده اگر مثبت بود هر چه زودتر جلوشو بگیره حتی اگر همون موقع تست میداد با دارو میتونستن کنترلش کنن

لاغر شده؟غدد لنفاویش ورم کرده؟زبونش افت زده؟

خواهرم و بابام علائم کمی دارن اما مامانم خیلی بدنش ضعیف شده و اگه یه سرما خوردگی بگیره می میره و میگه نه واسه من کروناست اما کرونا نبود 😭😭😭😭😭😭😭😭

چی کار کنم که برن آزمایش بدن؟ 

تو رو خدا دعا کنین برن آزمایش بدن و بگن که سالمن

من شب و روز گریه می کنم و افسردگی گرفتم و خیلی به خاطر غم خوردم مریض شدم 

اگر واقعااااا سرنگ بهش تزریق شده بره تست بده خداانکرده اگر مثبت بود هر چه زودتر جلوشو بگیره حتی اگر ...

اره لاغر شده 

کجا سرنگ بش تزریق شده؟معتاده؟

نه معتاد نیست 

بابای من چون خیلی سادست تو یه مغازه میوه فروشی که میوه های خیلی کمی داشته بهش میگه که بیا بهت یه آمپولی بزنم که ۶ ماه مریض نشی و اون موقع هم آبجیم ۱ سالش بوده و شیر مامانم رو می خورده 

خواهرم و بابام علائم کمی دارن اما مامانم خیلی بدنش ضعیف شده و اگه یه سرما خوردگی بگیره می میره و میگ ...

خانم جواب منو بده

کجا بش سرنگ الوده زده؟؟؟؟؟؟

ویروس ی دقیقه زنده هس بیرون

شونه راک به سرش زدزخم شد روی شونه هم بود؟؟

نه معلوم نبود

خانم جواب منو بده کجا بش سرنگ الوده زده؟؟؟؟؟؟ ویروس ی دقیقه زنده هس بیرون

تو یه مغازه