2777
2789
عنوان

آزمایش بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 4270 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها بکارت اگه پاره شه یعنی بچه دار نمیشیم؟

🔫😐

سم.خالص#  

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
شوهرت چرا شوکه شد؟ نصف خانوما هیچ درد و خونریزی ای ندارن  بس کنید این تفکرات قدیمی و خرافی رو ...

انتظار داشت خون بیاد حتی بعدش بجای این که بگه خانم شدنت مبارک گفت بریم دکتر مشخص شه کی زده شده خیلی دلم گرفت 

ی خانمی به نام رارا تو اینستا

میگفت دکترای زنان نمیتونن تشخیص پارگی پرده رو بدن چون اصن پرده وجود نداره  و قبل از این که معاینت کنن ازت سوال میکنن که برا چی اومدی  و تا حالا رابطه داشتی و ....

از این جور سوالا

تا طبق جواب خودتون معاینه کنن و نتیجه رو بگن

شما دکتر که رفتین از تون قبل از معاینه سوالی پرسیدن؟

انتظار داشت خون بیاد حتی بعدش بجای این که بگه خانم شدنت مبارک گفت بریم دکتر مشخص شه کی زده شده خیلی ...

خوگواهیتو چرا پرت نکردی تو صورتش🤔

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چ لزوم داره اصن دختر بفهمن باکرس یا نه این بی حرمتی ب دختره پسرا هر گوهی دلشون بخاد میخورن بعد دختر حتما باید باکره باشه من خودم دختر هستم ولی متنفرم از همچین طرز فکرایی ک حتی جسم زن موقع ازدواج رو هم به مرد میدن مالکش باشه 

اصلا جسم خودشه به کسی چه 

پسری ک همه کار کرده اشکال نداره ولی دختره اشکال داره? 

بغضم میگیره از این همه بی عدالتی در مورد دخترا 

انتظار داشت خون بیاد حتی بعدش بجای این که بگه خانم شدنت مبارک گفت بریم دکتر مشخص شه کی زده شده خیلی ...

متاسفم برای شوهرت 

همه اینا از ناآگاهی و تفکرات سنتی و خرافی میاد 

بهش بگو بره در مورد پرده بکارت سرچ کنه تا بفهمه تفکراتش چقدر اشتباهه 

حالم بهم میخوره از این حجم از مردسالاری