تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من تو کف اینم بیژن امکانیان کیه قسمت اول زنگ زد به حاج یونس شریک کتیه تازه یه مدت تو ویکی پدیا نو ...
کسی نمیدونه😐
یعنی واقعا ممکنه بابای سهیل باشه😑
اخه یعنی خودش نمیشناسه باباش رو؟؟؟
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
نه نیست این کتی با اون شریکش جزو همون خلافکاران ، این دختره نازی این قسمت اخر به رضا گفت اینو چن هفتست اومده صاحب رستوران شده ،اینایی که شمارو هم تعقیب میکنن به این ربط دارن
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
ن بابا کتی خود گیسوعه البته فکر کنم چون تو نت اینطور نوشته بازیگر نقش گیسوهانیه توسلیه اسم فی ...
اتفاقا بنظر من خیلی خیلی ضایع و فیکه که بگن این اونه
چون مهناز افشار رفته خارج یکی دیگرو جاش بذارن بگن این عمل کرده اون شده
روند داستان خراب میشه اصلا ،مرده باشه واقعی تره
اون مثلا میخوان بگن خیلی استرس داره از اینکه لو نره که فیلم بازی میکنه جلوی رضا وسهیل
بعد پسرش اومد تو گوشی حاج یونس زنگ خورد صدای بیژن امکانیان بود
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
همش حس میکنم یه چیزی بین اون و پیمان هس که بعدا معلوم میشه😬