2789
مگر کتی همون گیسو نیست؟

نه 

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک دلم نمیاد پول بدم فیلمو از تو اینستا میبینمش اینو و دراکولا رو😑😂 از بس محتوایی ندارن مفتم گرو ...

من از روبیکا میبینم ولی هزینه اشتراکم از نت میبره بنظرت چن گیگ میبره 

من تو کف اینم بیژن امکانیان کیه قسمت اول زنگ زد به حاج یونس شریک کتیه تازه یه مدت تو ویکی پدیا نو ...

کسی نمیدونه😐

یعنی واقعا ممکنه بابای سهیل باشه😑

اخه یعنی خودش نمیشناسه باباش رو؟؟؟

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
پس این جاست ک میگن گیسو همون کتی هست چی؟

نه نیست این کتی با اون شریکش جزو همون خلافکاران ، این دختره نازی این قسمت اخر به رضا گفت اینو چن هفتست اومده صاحب رستوران شده ،اینایی که شمارو هم تعقیب میکنن به این ربط دارن

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
اون پدر گیسویه این کتی و اون شریکش خلافکارن ،اونا باعث مرگ همین گیسو شدن، دنبال بابای رضان این کتی ...

ن بابا کتی خود گیسوعه 

البته فکر کنم چون تو نت اینطور نوشته بازیگر نقش گیسوهانیه توسلیه اسم فیلم گیسوعه نمیشه ک مرده باشه

نه نیست این کتی با اون شریکش جزو همون خلافکاران ، این دختره نازی این قسمت اخر به رضا گفت اینو چن هفت ...

اخه خیلی توی اینه نگاه میکنه به صورتش

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم
ن بابا کتی خود گیسوعه  البته فکر کنم چون تو نت اینطور نوشته بازیگر نقش گیسوهانیه توسلیه اسم فی ...

اتفاقا بنظر من خیلی خیلی ضایع و فیکه که بگن این اونه

چون مهناز افشار رفته خارج یکی دیگرو جاش  بذارن بگن این عمل کرده اون شده

روند داستان خراب میشه اصلا ،مرده باشه واقعی تره

اخه خیلی توی اینه نگاه میکنه به صورتش

اون مثلا میخوان بگن خیلی استرس داره از اینکه لو نره که فیلم بازی میکنه جلوی رضا وسهیل

چرا من ندیدم زنگ بزنه تو فصل دوم یا اول

تو فصل دو

مطمئن نیستم قسمت ۱ بوده باشه 

زنش بهش گفت بیا بریم (میخواستن برن ختم ریحانه ) گفت میام زنه رفت

بعد پسرش اومد تو گوشی حاج یونس زنگ خورد صدای بیژن امکانیان بود 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
اتفاقا بنظر من خیلی خیلی ضایع و فیکه که بگن این اونه چون مهناز افشار رفته خارج یکی دیگرو جاش   ...

شاید اونی ک کشتن گیسو نبوده یا گیسو بوده و زنده مرنده صورتشو عوض کرده یه جنازه گذاشتن جاس همکارای خلافکازش

راستی چرا درسا تو این فصل بازی نکرده؟؟؟

بازیگر ریحانه رو میدونم ولی اونو نه

بعد چرا تو این فصل انقدر بد نشونش دادن

من خیلی خوشحال شدم اون و پیمان ازدواج کردن🥺💔

همش حس میکنم یه چیزی بین اون و پیمان هس که بعدا معلوم میشه😬