2777
2789
عنوان

💚🤍💙 ختم سوره جن 💙🤍💚

| مشاهده متن کامل بحث + 9549 بازدید | 325 پست
حاجتم ازدواج خواهرم لیلاست، 

ان شالله ازدواج کنن به زودی این چیزی که در مورد سوره بقره گفتم بهش بگو انجام بده

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام نیلی جان روز بخیر  پس امید خدا امشب که لیست رو کامل کردی و نوشتی تگم کن

برات یادم ان شالله نره خصوصی پیام می زارم بیایی ببینی نخوه ذخیره تاپیک هم می زارم اموزشش رو و خودتم موبایلتو بزار زنگ که یاداورری کنه بهت

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@he_mi   @بهارجاودان   @گلابتون_خانوم   @درمسیرخدا   @سارایی9090 ...

سلام بانوجان💜🌹💜ممنون... ممنون... از توضیحات کامل.. عالی بود 💕💕💕💕💕💕💕

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
برات یادم ان شالله نره خصوصی پیام می زارم بیایی ببینی نخوه ذخیره تاپیک هم می زارم اموزشش رو و خودتم ...

ممنون عزیزم

ذخیره تاپیک رو بلدم

امشب بعد ساعت ۱۲ هم میشه واسه فردا رو خوند یا باید بمونیم تا فردا صبح بخونیم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام . سپاس عزیزم💖 به نیت آرامش اعصاب و زیاد شدن صبرم 

بله گلم نوشتم ان شالله سریع حاجت روا بشی

چرا می شه فقط اون وقت باید ساعت 12.40 شروع کنی به خوندن 

باشه بعد نیمه شب شرعی شروع میکنم ساعت یک میخونم احتمالا اگر نشد فردا😘😘

ممنون که اینقدر زحمت میکشی

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

باشه بعد نیمه شب شرعی شروع میکنم ساعت یک میخونم احتمالا اگر نشد فردا😘😘 ممنون که اینقدر زحمت میکشی

فدات گلم افرین 🌷