2777
2789
بله زندگی میکنم  پردیسان...

شما هم جای برادر من .من حس میکنم اگر چادر سر نکنم دخترم از من الگو برداری کنه و در آینده که بزرگ شد مانتو عواقب بدی براش داشته باشه مثل مزاحمت نگاههایی که الان هم منو آزار میده وشاید چون شهر مذهبی هست مورد ازدواج  خوبی براش پیش نیاد وخیلی چیزهای دیگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما هم جای برادر من .من حس میکنم اگر چادر سر نکنم دخترم از من الگو برداری کنه و در آینده که بزرگ شد ...

خواهش میکنم

ببینید به هر حال وقتی شما خودتون در عمل یک کار خوبتری رو انجام بدین یقینا راحتتر دخترتون حرفتون قبول میکنه.واحتمال الگو برداری از شما هستش.

درهر صورت تربیت مقوله چند وجهی هستش که از لقمه حلال گرفته تا رفتار پدر مادر تو خونه و دوستان و... باید هم مطالعه کنید و هم برنامه های مربوط رو گوش بدید و از خدا بخواهید که موفق باشید.

در مورد چادر از نظر حقیر بیشتر به برتر بودنش توجه کنید که البته  همراهش مصون بودن بیشتر از چشم ناپاکها و...هستش.

خواستگارم به هر حال درسته بعضیا چادری دوس دارند ولی نظرم این هستش که خدا باید مهر دو نفر تو دل همدیگه بندازه.

البته مانتو فقط کمی راحتتره وگرنه بعضی از مانتوهای امروزی حجاب واجب نمیتونه بر آورده کنه.

اضافه اینکه بعضی از دکتراو مهندسها و وکیل ها چادریند ،میخوام بگم باعث نمیشه انسان پیشرفت نکنه.

موفق باشید.

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
خواهش میکنم ببینید به هر حال وقتی شما خودتون در عمل یک کار خوبتری رو انجام بدین یقینا راحتتر دخترتو ...

شما خیلی خوب صحبت میکنید امیدوارم خدا شما رو به هر آرزویی دارید برسونه.

باز هم ازتون راهنمایی میگیرم شما دقیقا راجع به مسئله مورد نظر صحبت میکنید و دلایلتون قانع کننده.

اگر مایل باشید .

ممنونم ان شاءالله شما و خانواده تون هم برسید.

باز هم ازتون راهنمایی میگیرم شما دقیقا راجع به مسئله مورد نظر صحبت میکنید و دلایلتون قانع کننده. اگ ...

مشکلی نداره،

اگر بتونم کمک کنم .