2777
2789
عنوان

بیایید میخام عکس جیگرم رو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 110 پست
https://s4.uupload.ir/files/20210529_002915_4npo.jpg

وااای😍😍😅 چقده لپ دارههههههه🧿😍ماشالااااا💗💗💗💗💗💗

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
خوشگله خدا حفظش کنه چرا یه لباس شیک نپوشوندی براش با کفش و کلاهش بیاد

نیش# نزنیم

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://s4.uupload.ir/files/20210529_002915_4npo.jpg

اخه چقدر قشنگه اینننننننن

براش اسفند دود کن

لایکم نکنید:) دختری در من ساز امیدواری مینوازد♡. (کاربری چهارمم) اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیکنم ممنون♡
ایشون جیگر من بیدن

ماشاالله😍😍😎

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 
ایشون جیگر من بیدن

واااای ممه هاااا رووووو😍😍😍😍😭😂❤️ خیلی نازه 

شکموووو🤣 گازززز بگیر گوشتاش‌و😬🤓

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
وایییییی شکمم😂😂😂همه خابن یجور زدم زیر خنده فک کنم بیدار شدن😂😂😂😂خیلی نازع😍

همیشه بخندی غزی خوشگله🤓😂😂😬😬😬❤️