2777
2789
عنوان

جوجه ادرک گرفتمم😍😍

269 بازدید | 55 پست

بچها من عاشق حیواناتم مهم نیست چه حیوونی باشه در کل میمیرم براشون امروز دوتا فرشته کوچولو گرفتم خیلی دوسشون دارم گفتم این حال خوبمو باهاتون در میون بزارم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اردکا خیلی ناز و گوگولین😍 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

مواظبسون باش

بزرگ شدن دردسر دارن🤣

خدا خوشت کنه خواهر جان

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
مال ما داره يك ماهه ميشه ديگه نميشه نگهشون داشت بايد ببريم شهرستان بديم نگه دارن خيلي زودتر از جرحه ...

اره صداشونم خیلییی رو مخه😑

ایران کشوری سرکوبگر است که درآن آزادی بیان و عقیده نداریم.
ما ۳ تا گرفتیم دوتاشون مردن  اونی که برا من بود زنده موند😑😂اینم عکسش

جوجه اردک زشت

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹
کسی هست عکسشونو بزارم بچها

آره بذار

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز