2777
2789
عنوان

اسکیزوفرنی

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر مهدیه معین تو بیمارستان روزبه یکی از فامیلای ما اسکیزوفرنی داشت میرفت اسکیزوفرنی جهنم واقعیه اش ...

عزيزم من برادر و خواهرم دچار اسكيزوفرني شدن زندگيمون جهنم شده صبح با فحش هاي اونا بيدار ميشيم😭😭😭

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
خدا به خودش و خانواده اش صبر بده چون من دیدم اسکیزوفرنی چقدر بده درمان هم نداره دارو میدند کمی قابل ...

عزيزم من خواهرو برادرم دچار اسكيزوفرني شدن 

نميدونم خدا چرا مارو با همچين بيماريه وحشتناكي امتحان كرد ديگه خسته شديم از كاراشون تازه دكترم نميان 😭😭😭

عزيزم من برادر و خواهرم دچار اسكيزوفرني شدن زندگيمون جهنم شده صبح با فحش هاي اونا بيدار ميشيم😭😭😭

لطفاً درخواست دوستی منو قبول کنین خاهش میکنم

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
عزيزم من خواهرو برادرم دچار اسكيزوفرني شدن  نميدونم خدا چرا مارو با همچين بيماريه وحشتناكي امت ...

خب بستریشون کنید علایم کمتر بشه کمی کنترل که شد مرخص می‌کنند میان خونه ولی دوتا بیمار تو خونه سخته ، من یک بیمار اینجوری دارم تو خونه بسیار بسیار نگهداریش سخته عذاب اوره

خب بستریشون کنید علایم کمتر بشه کمی کنترل که شد مرخص می‌کنند میان خونه ولی دوتا بیمار تو خونه سخته ، ...

مادرم نمیزاره بستری بشن همش فکر میکنه خوب میشن

خونه من یک دو طبقه کوچیکه جاشو جدا کردم مدام با خودش حرف میزنه و فحش میده الان میگه از پله میترسم بیام بالا  همون پایین وایستاده ، وگرنه میاد یکسره با خودش حرف میزنه فحش میده ، شما امکانش نیست جاشوتن رو جدا کنید یا میگید کنار خودمون باشن احساس تنهایی نکنن

مادرم نمیزاره بستری بشن همش فکر میکنه خوب میشن

خب تو بیمارستان داروها رو امتحان میکنن کدوم بهشون میوفته که کمی اروم بشن ،هم خودشون عذاب نکشن هم شما ، به فکر خودتون هم باشین ،اینا خوب بشو که نیستن از بین رفتن فقط با دارو کنترل میشن ،وگرنه خود ادم افسردگی و اضطراب میگیره

دکتر خندان برزگرجلالی رو بهت پیشنهاد میکنم. منم خودم مدتی تحت درمان پیش ایشون بودم و تجربه خوبی داشتم. برخوردشون محترمانه ست، با حوصله گوش میدن و عجلهای برای دارو دادن ندارن و روند درمان رو مرحله به مرحله جلو میبرن.

در مورد بیمارستان مهرگان هم بعضی ها از بخش اعصاب و روانش راضی بودن ولی بنظرم برای شروع درمان، مراجعه به پزشک توی مطب انتخاب مطمئن تریه. اگر نیاز به بستری یا اقدامات بیشتر باشه خود دکتر راهنمایی میکنه.