2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 47 پست
احساس میکنم دارم پهلو میزنم😭

احساست علافه☹

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی خوبه؟ نسبت به قدم زیاد نیست؟🤒

آره والا خوبی

وزنت نرماله

منم ۱۷۸ ام با ۶۲ کیلو وزن، همش میگم چاق شدم😅

ولی ممکنه چاقی موضعی داشته باشی

که برای اون باید تحرک داشته باشی و همش یه جا نشینی

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
خب عزیزم وزنت رو کم کن  کاری نداره ۵ کیلو❤️

سخته 🤒😭

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
احساست علافه☹

یعنی چی؟☹

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
بدنسازی    Trx       Cx.  

بدنسازی کار کنم وزنم کم میشه؟🤒

مطمئنی؟

اینا که گفتی چه جورین؟

سخته 🤒😭

نه نه ببین من میگم وزنت خوبه ولی شما به نظرم احساس فقط میکنی خیلی حساس نباش رو وزن واقعا آدم اذیت میشه هی بهش فکر کنه

انشالله که برسید به وزن دلخواهتون 😍❤️

Just a little girl 🗿
یعنی چی؟☹

خوشی زده زیر دلت

من ۱۶۰ وزنم ۷۵ بود رژیم‌گرفتم اطرافیانم مسخرم میکردن ک تو ناز میکنی 

الان کمتر از ۷۰ هستم اما دقیق نمیدونم چند

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
آره والا خوبی وزنت نرماله منم ۱۷۸ ام با ۶۲ کیلو وزن، همش میگم چاق شدم😅 ولی ممکنه چاقی موضع ...

احساس میکنم دارم پهلو میزنم😭🤒☹

احساس میکنم دارم پهلو میزنم😭🤒☹

خوب پس شروع به ورزش کن 

تحرک داشته باش 

حتی پیاده روی ساده

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
نه نه ببین من میگم وزنت خوبه ولی شما به نظرم احساس فقط میکنی خیلی حساس نباش رو وزن واقعا آدم اذیت می ...

واقعا از ته دلت احساس میکنی که وزنم خوبه یا برا دلخوشی من میگی؟☹

ممنون 🤒💙

خوشی زده زیر دلت من ۱۶۰ وزنم ۷۵ بود رژیم‌گرفتم اطرافیانم مسخرم میکردن ک تو ناز میکنی  الان کم ...

ایول اراده☺️💪🏻

ولی من تا حالا رژیم نگرفتم برا همین خیلی برام سخته 😭

بدنسازی کار کنم وزنم کم میشه؟🤒 مطمئنی؟ اینا که گفتی چه جورین؟

بستگی به مربی داره ازت میپرسه هدفت چیه    الان خود trx هم برای کسایی خوبه که میخوان عضله سازی کنن و قدرت بدنیشون بره بالا هم برای کسایی که میخوان لاغر کنن به تمرینات بستگی داره بعدم شما باید بری ببینی به کدوم علاقه داری الان من ی ماه زومبا رفتم دیدم دوست ندارم 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞