2777
2789
عنوان

منم خیلی از خدا ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 44 پست
دوست عزیزم. وقتی میخای به حاجت دلت برسی و ختمی بر میداری باید قلبی بهش اعتقاد داشته باشی که اون ...

بینابین هستم 

گاهی خوش بین گاهی بد بین و ناراحت و گله مند 

آخه من میییییخوام 

ولی از خدا میترسم 

ته دلم میگم از ب زور بخوام و خدا ی بلایی سرم بیاره چی 

بعد یهو ناراحت میشم 

من ب معجزه اعتقاد دارم اما از خدا میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینابین هستم  گاهی خوش بین گاهی بد بین و ناراحت و گله مند  آخه من میییییخوام  ولی ...

عه چرا میترسی عزیزم این حرفو نزن

همیشه به حکمت خدا اعتماد کن

ترس نداره.اگه به صلاحت نباشه حاجتتو براورده

نمیکنه.اگ به صلاحت باشه جوری برات درستش

میکنه که باورت نشه

جدی؟ حالا چرا میخوام وقتی ب صلاحم نیست؟ نمیشد نخوام کلا😔

خب شاید کم کم به اون چیزی که میخای میرسی😉

الان ناراحتی شاید فردا یا چند روز دیگه به اون چیزی

که منتظرشی میترسی. شاید به صلاحت هس ولی

هنوز وقتش نرسیده

میشه بپرسم خواستتون چیه؟

ازدواج 

ولی از اونجایی ک من از کسی خوشم نمیاد تا مهر یکی ب دلم میشینه و از خدا درخواستش میکنم خدا بهم نمیده

دیگه خسته شدم از خواستن خودم و ندادن خدا 😔

اگه خدا رو دیدی بهش بگو من خیلی از دستش ناراحتم

وااااای خیلی ممنونم چقد مهربونی 🥰❤

خولهش می کنم منم جز کسایی بودم که هیچ امیدی به زندگی نداشتم که هیچ خودمم کاملا ادم بی بودم چند وقته حالم خوبه یعنی راهمو پیدا کردم داشته هامو میبینم میشنوم حس خوبی دارم کم و کاستی تو زندگیم دارم هم داشته هامو ندیدم گناه هم زیاد کردم برکشتم پیش خدا حالمو خوب کرده تا میتونم برای بقیه دعا می کنم قران مبخونم حاجت هر کی براورده بشه ارزوی قلبی منه انشالله که بشه اما چند سال صبر کردی توکل و امیدت رو از دست نده یوسف هم وقتی زندان بوده بخاطر یه لخظه اشتباه که به غیر خدا امید بست تا چند سال بعد هم تو زندان بود وقتی اونا امتحان میشن ما که ادمای معمولی هستیم یه چیز دیگه برای اینکه حال دلت خوب بشه حتما سایت  داداش رضا .com  رو بخون مطالبش عالیه و حالتو خوب می کنه زیاد دنبال چیزی باشی بیشتر امتحان میشی سعی بسپری بخدا درکت می کنم نیاز داری تو سن ازدواجی اما یه روزی میبینی خدا بهترینشو برات کنار کذاشته همه ما از مقدراتش بی خبریم و چون عجولیم اشتباه و خطا زیاد می کنیم باورت میشه من برای خریدن ماشین بدوبدو می کنم اوایل هبچی نمیفهمیپم اما الان سپردم بخدا فقط یه ماشین سالم و خوب بهمون بده بعد خودمون قدم برمیداریم برای خرید ماشین تلاش می کنیم تا فروشنده خوب پیدا کنیم ازش بخریم ازدواج هم همینه هر کسی چیزی تو زندگیش میخواد من کاملا درکت می کنم مجردیم بدتر از تو بودم فقط توکل کن و بسپر بهش بجای خوندن دعا برای ازدواجت اول برای مردم دعا بخون که حاجت بقیه براورده بشه من اینطوری شروع کردم اول مردم بعد من اول و اخر نر دعات صلوات بفرست خدا بزرگ و عزیزه قطعا دعامون مستجاب میشه دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره

💔برای تاوان پس دادن زیادی جوونِ پیرم💔
ازدواج  ولی از اونجایی ک من از کسی خوشم نمیاد تا مهر یکی ب دلم میشینه و از خدا درخواستش میکنم ...

ازدواج واقعا خیلی سخته.

من خودم ازدواج نکردم

ادم واقعا نمیدونه چجوری به ادما اعتماد کنه

ولی ایشالله عزیزم یه پسر خوب قسمتت میشه

و از ناراحتیت کم میشه😉

خولهش می کنم منم جز کسایی بودم که هیچ امیدی به زندگی نداشتم که هیچ خودمم کاملا ادم بی بودم چند وقته ...

ما ک با ائمه ها فرق داریم اونا واقعا وجود خدا رو حس میکنن و باهاشون هر زمان ک اراده کنن صحبت میکنن توسط فرشته ها و راهنمایی میگیرن 

اما من از خدا راهنمایی نمیگیرم نمیدونم چرا

حالا ب نظرت چجوری رهاش کنم؟

گاهی میاد تو ذهنم و انقد گریه میکنم ک میخوام خودمو بکشم

آخه نمیدونم چرا انقد مهمه 

اگه برآورده بشه ی نفس عمیق میکشم

راست میگی خدا فقط تو همین زمینه منو امتحان میکنه گاهی بهش میگم چرا دست از سر من برنمیداری😂

انقد منو امتحان نکن 

خب شاید کم کم به اون چیزی که میخای میرسی😉 الان ناراحتی شاید فردا یا چند روز دیگه به اون چیزی که م ...

من خیلی ترسو هستم

از خدا میترسم 

نگرانم قهر کنه و باهام لج کنه 

ولی من اشکال نداره باهاش قهر کنم 😁

من خیلی ترسو هستم از خدا میترسم  نگرانم قهر کنه و باهام لج کنه  ولی من اشکال نداره باها ...

😂😂نه نه اصن با خدا لج نکن

منم ادم ترسویی هسم. ولی

هیچوقت تاحالا از خدا نترسیدم

همیشه به روش خودم باهاش حرف زدم

و نتیجه دیدم

ازدواج واقعا خیلی سخته. من خودم ازدواج نکردم ادم واقعا نمیدونه چجوری به ادما اعتماد کنه ولی ایشال ...

بلههههههه خیلی سخته 

سخت ترش اینکه خودم هیچکس رو قبول ندارم اما تا مهر کسی ب دلم میافته میگم خب خدا من از این خوشم اومده شرایطش رو جور کنه و ب صلاحم باشه و واقعا خوشبخت بشم