با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
مرغ و برنج و باید گرم کنی بنظرم الویه یا ساندویچ مرغ درست کن ساندویچم بکن و ببر که تو این کرونا اذیت نشن همش ضدعفونی کنن کشک بادمجونم نمیخواد سرد میشه بدرد نمیخوره سالاد ماکارونی درست کن بجاش تو ظرف یکبار مصرف راحت
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
ما پیتزا دو نفره میگیریم پیتزا یک نفره واسه دو نفر کمه واسه یک نفر زیاد دو نفره به صرفه ترم هست اما گرون در میاد ما رست بیف ۹۰ میگیریم حساب کن دیگه واسه ۱۳ نفر حداقل ۷ تا باید بگیری
مگر اینکه یک فضایی باشه که بتونی همون بیرون جوجه کباب درست کنی
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.