2777
2789
عنوان

ب من بگید با همچین شوهری چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 25 پست
تو ک اخلاقشو میشناسی گوشیتو دم دست بذار رو اوپن یا جایی مسیر رفت و آمد باشه. خودتم نباشی یکی بشنوه ...

ببین بخدا از چندتا تماس یکبار شاید جواب ندم کلا یطوریه مثلا من میرم شهر مامانم م هرجا میخوای بری زنگ بزن اجتزه بگیر منم میزنم ولی واقعا نیازی نیست بعد گوشی مامانم همراهمون بکد میگم زنگ میزدی گوشی مامانم میگ من با گوشی تو کار داشتم خو این یعنی چی؟؟

بهش پیام نمیدادی زنگ میزدی میگفتی من دارم میرم

یعنی چی بچه غش کنه از گرسنگی 

وقتی هم زنگ میزنی بهش نگو من میشه برم بگو من میخوام برم 

فلان جا اگه گفت نرو بگو حتما لازم میدونم که میخوام برم 

😇😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار مشکلی نیس.  عزیزم گوشیت همراهت باش همسرتو حساس نکن همسر منم ناراحت میشه جواب ندم منم ناراحت ...

ن واسه ایشون طبیعی نیست ک بخواد داد بزنه بارها شده

من زنگ زدم ج نداده میپرسمم میگ خو حالا ک ج دادم

خب تو چرا لج میکنی میدونی حساسه حواست به گوشیت باشه مگه میشه آدم اینقدر حواس پرت باشه همیشه گوشیشو ...

همیشه نیست گلم میگم شاید تو ۷ روز هفته یبار بشه ک حواب ندم اونم یا تو طبقه بالاس یا جایی ک من نیستم همم با بچه شیطونی ک من دادم و دائم باید مراقبش باشم

کلا همه ی مردا اینجورین 😶 انگار حالا خونه مامانم دارم چیکااااار میکنم که صد دفعه زنگ میزنه، یبار ه ...

دقیقاااااااا اونم خونه مامانممممممممم ک غیر منو مامانم و بچم کسی نیست خو من ج نمیدم زنگ بزن ب خط مامانم ژورت میاد 

کلا انگار دنبال بهانه ان زهرمار کنن

این لج کرده توام روشو کم کن همیشه گوشی در دسترست باشه چرا میزاری خونه بمونه کلا شاید کسی کار واجب با ...

همیشه همراهمه گفتم بزارم شارژ چون ۱ درصد بود گفتم اگ خاموش شه سگ میشه نمیدونستم میبنده ب زنگ بخدا

میگم تو ۷ روز این اولین بار بود زنگ زده بود ج نداده بودم بعد زورش اومده زنگ گوشی مامانم بزنه

بهش پیام نمیدادی زنگ میزدی میگفتی من دارم میرم یعنی چی بچه غش کنه از گرسنگی  وقتی هم زنگ میزن ...

ددسته باید زنگ میزدم اشتباه کردم پیام گذاشتم واسش .

میگ من نمیخواستم اجازه بدم زنگ زدم بگم نرو گفتم بچه گرسنه بود میگ نباید میرفتی 

دقیقاااااااا اونم خونه مامانممممممممم ک غیر منو مامانم و بچم کسی نیست خو من ج نمیدم زنگ بزن ب خط مام ...

تو هم بهونه دستش نده 

باید بدون دعوا و گریه بهش میگفتی که گوشیم شارژ نداشته زنگ مامانم میزدی اگه کار واجب داشتی 

تو هم بهونه دستش نده  باید بدون دعوا و گریه بهش میگفتی که گوشیم شارژ نداشته زنگ مامانم میزدی ا ...

گفتم بخدا گفتم خو زنگ میزدی گوشی مامانم من ک گفتم دارم با مامانم میرم من انقدر بی زبونم بخدا گریه ام میگیره چون نمیتونم جلو زورگوییش چیزی بگم

گفتم بخدا گفتم خو زنگ میزدی گوشی مامانم من ک گفتم دارم با مامانم میرم من انقدر بی زبونم بخدا گریه ام ...

نه بابا گریه نکن چون داری از خودت ضعف نشون میدی 

سریع جواب بده، کم نیار، اگه سر هرچی گیر بده و تو گریه کنی که چند روز دیگه سوارت میشه 

من دیروز اتفاقا داداشم مسخرم می‌کرد میگفت عصبانی که میشه بغض میکنه ولی میخواد گریه نکنه دندوناش رو فشار میده و نفس نفس میزنه 😂

راستم میگه بعضی وقت ها اونقدر میخوام گریه کنم ولی هی جلوی خودمو میگیرم