2777
2789
عنوان

شوهرم قهر کرده🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 146 پست
درسته ولی با توجه به قرن حاضر و پیشرفت اینهمه کشور و امکانات کودک همسری باید تا الان منقرض میشد که ن ...

اره خب 

ولی الان هستن دخترایی که 15 سالگی بچه دارن 

متاسفانه

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی
عجب ادمایی هستین حتما خانوادم چیزی توی من دیدن که شوهرم دادن واقعا براتون متاسفم

دنبال حاشیه ای صد در صد وگرنه سنتو‌گفتی 

اهل کجایی که اینقدر زود شوهرت دادن؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بحث این نیست من کودک نیستم😐

از خواهر کوچیکه من 3 سال کوچکتری اصلا نمی تونم بپذیرم شوهر داشته باشه به هرحال این تصمیم شما بوده توی این سن ازدواج کنید اوکی اشکالی نداره ولییییبی سعی کنید زیااااد مطالعه کنید تا دیدگاه وسیع تری داشته باشید و توی زندگیتون موفق باشید (در زمینه روانشناسی و زناشویی مطالعه کنید)  

از خواهر کوچیکه من 3 سال کوچکتری اصلا نمی تونم بپذیرم شوهر داشته باشه به هرحال این تصمیم شما بوده تو ...

نه عزیزم تصمیم خودش نبوده اولا مغز تو این سن توانایی تصمیم گیری در مورد مسائل مهم نداره در ثانی خودشم گفت خانوادم شوهرم دادن

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
ازدواج در سن 15 میشه کودک همسری 

این نظر شماست!!!

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

این نظر شماست!!!

نظر ایشون نیست واقعیته 🌝

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)