roksanajon مدیر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 عنوان خیلی ذوق دارم واسه اسباب کشی 🤩 | مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 100 پست خونمون بعد از چند سال میخواد از مادرشوهرم اینا جدا شه و بریم تو خونه خودمون خیلی خوشحالم اولین باره که میخوام اسباب کشی کنم 1400/03/07 | 16:11 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانمحمدحسین۹۸۹۸ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1803 وای توروخدا واسه منم دعا کن جدا بشیم،دیوانه شدم دیگه😭خوش به حالت بخدا 🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
roksanajon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 عزیزم بهترین حس دنیاس منم تجربش کردم بهت تبری میگم سلامت باشی فدات
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5755 آره، آره تو خونه اونا زندگی میکردیم خداروشکر بازم دمت گرم تونستی همینقدرم بشینی من نتونستم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
roksanajon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 وای توروخدا واسه منم دعا کن جدا بشیم،دیوانه شدم دیگه😭 خوش به حالت بخدا به امید خدا توم به همین زودیا به خیر و خوشی جدا بشی و از زندگیت لذت ببری
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5755 میخای بترکونمت هاااااااااااا؟؟؟؟؟ هر کسی که با مادر شوهرش بی احترامی کنه با من طرفه😐من مادرشوهر نی ... من خیلی دوست دارم بکنم چون خونم تو شیشه کرده 😂😂😂😂 خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
90959095 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 6082 شما هم با مادر شوهرت زندگی میکردی؟؟؟ آرهیکسال...آخه خرج عروسیمون با شوهرم بود....کلی بدهکاربودیمبخاطر شوهرم گفتم مستاجر نشم.....ولی خاطرات اون روزها مث فیلم جلو چشامههیچکس فکرش نمیکرد من دوام بیارم...ولی تونستمخانواده شوهرم بازیگرای خوبین ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
roksanajon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 خداروشکر بازم دمت گرم تونستی همینقدرم بشینی من نتونستم 3 سال تحمل کردم تا پولامونو جمع کردیم خونه خریدیم البته بازم تو یه محله ایم اما باز خیلی بهتره از تو یه خونه بودن باهاشون
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5755 خوشبحالت اسی من که ی ذره هم امید ندارم مستقل بشم ان شالله من وتو و تمام اینایی که دوست دارند هم جدا بشیم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
همتااااا عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 916 ای جان مبارک باشه حس خیلی خوبیه از جایی که اذیتی بری افتضااااااح حس خوبه منم این حس اسی رو تجربه کردم البته بعد ی سال ن هفت سال ینی چی بعضیاتون اخر جمله هاتون ی شکلک خاص میذارین؟؟؟مثلا میخواین بگین خیلی شاخین؟ نکنین این کارو
مادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 778 من خیلی دوست دارم بکنم چون خونم تو شیشه کرده 😂😂😂😂 😡ای دختر بده الان میترکونمت😪 کاربر تعلیقی هستم😭غزل_خوشمله
مامانمحمدحسین۹۸۹۸ عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1803 به امید خدا توم به همین زودیا به خیر و خوشی جدا بشی و از زندگیت لذت ببری شوهرم راضی نمیشه😔 🌸🍀إنـَّکَ سـَـمیعُ الدُّعـــــاء...🍀🌸
banafshi عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 5755 آره یکسال...آخه خرج عروسیمون با شوهرم بود....کلی بدهکاربودیم بخاطر شوهرم گفتم مستاجر نشم.....ولی خ ... من واقعا نتونستم خیلی اذیتم میکنن نمیکشم خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
roksanajon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 مبارک باسه میشع برام دعا کنی ب عشقم برسم حال منم خوب بشه 😔 خداکنه هرچی زودتر به عشقت برسی و یه زندگی خوب و پر از خوشبختی رو تجربه کنی
roksanajon مدیر استارتر عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 320 شوهرم راضی نمیشه😔 واااااچرا آخه به زور راضیش کن