2777
2789
واقعا بهشت برازندست واستون خیلی سخته 

دقیقا خواهرشوهرم زیرشیکمش خط افتاده وقتی یکم شیکمش بزرگ شه زشت تر میشه همه که پول ندارن برن درست کنن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم قدر خودتون رو بدونید❤

چشم گلم انشالله توهم سفید بخت شی یادمه گفتی شبیه پروفتی خیلی دلنشینی پس‌  

چشم گلم انشالله توهم سفید بخت شی یادمه گفتی شبیه پروفتی خیلی دلنشینی پس‌    

مرسی عزیزم نظر لطفته خیلی دوست دارم عکس بزارم ولی حیف که اینجا یکم فضاش اوکی نیست ولی بازم ممنونم ازتون❤

من دکتر واسه یازدهم وقت سز داد بهم.شب قبلش درد طبیعی گرفت واقعا تا صبح شد و دکترم اومد از ترس تپش قل ...

الهی   اونایی که درد طبیعی وسزارین میکشن خیلی دلم میسوزه خواهرشوهرمو سزارین نکردن بچه کلش معلوم شده بود دیدن نمیتونه بردن سزارین خیلی دردناکه

مرسی عزیزم نظر لطفته خیلی دوست دارم عکس بزارم ولی حیف که اینجا یکم فضاش اوکی نیست ولی بازم ممنونم از ...

نه هیچوقت نذار مریض زیاده...اینجا روفقط بذارواسه دردودل همین

دیگه مجبورم یچی بگم ضایع نشم😂😂🤣🤣

😂😂😁😁😜

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

انقدر تنوع داره که اصلا نمیشه گفت کدوم خوبه کدوم بد اما من چند سال قبل پیش دکتر علی اکبر عطایی عمل پروتز سینه انجام دادم هنوز مشکلی برام پیش نیومده

بعد اینکه چه سایزی هم بشی رو خود پزشک تشخیص میده با توجه به آناتومی بدنت

ببین بهتره بری پیش متخصص مشاوره شی مامان من ۴ سال پیش پیشه احمد علی رجب پور پروتز کرد خود دکتر طبق چیزی که مامانم دوست داشت و سینه های خودش ، برند و سایز و اینا پیشنهاد داد و راهنماییمون کرد ، خیلی هم قشنگ و ظریف شد

نقاهتشم کلا ۵ روزم نشد