2777
2789
والا هر دکتری پیش، میومدمیرفتم نگاه چشمام می‌کرد میگفت تیروئید داری من جدی نگرفتم تا پاهام به شدت در ...

عزیزم من دوسه روزی هرچه میخوردم حس میکردم گوشنمه تاقرص ویتامین ب ۶خوردم بهترشدم الان حس میکنم ساق پام اززیر پوست یخ میشه ینی علاعمش هست

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من دوسه روزی هرچه میخوردم حس میکردم گوشنمه تاقرص ویتامین ب ۶خوردم بهترشدم الان حس میکنم ساق پا ...

برا هر کس میتونه ی علائمی داشته باشه برو دکتر داخلی بگو ی چکاب در مورد تیروئید و ویتامین ب و کلسیم  بنویسه البته این علائم هم بهش بگین آزمایش بده معلوم میشه ان شاء الله که ویتامین بدنت کم باشه که با چند تا قرص درست شه تیروئید نداشته باشی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
عزیزم آلن چشمات مشکل خاصی داره 

از لحاظ ایراد نه خداروشکر سالمه اما این و میدونم پزشک با نگاه کردن به چشم افراد متوجه میشه تیروئید داره با نه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
از لحاظ ایراد نه خداروشکر سالمه اما این و میدونم پزشک با نگاه کردن به چشم افراد متوجه میشه تیروئید د ...

من خشکی چشم دارم همش چشام خسته میشه زیرش گود افتاده حساس شدم نکنه چشام حالت طبیعی نداشته باشه  میترسم  

من خشکی چشم دارم همش چشام خسته میشه زیرش گود افتاده حساس شدم نکنه چشام حالت طبیعی نداشته باشه   ...

اگر خشکی چشم داری که برو چشم پزشک برات دارو تجویز میکنه ولی دلیل نمیشه حالت طبیعی نباشه 

بچه ها... سرگیجه میتونه از چی باشه؟ منم کم کاری تیروئید دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم کم کاری شو مبتلام چشمات چه مشکلی داره من فک کردم به خاطر سر درد چشامم درد میگیره

چشمان خشکه زود خسته میشه تازگیا ضعیف تر شده چندین ساله قطره اشک استفاده میکنم ،خشکی خیلی اذیت میکنه خارش داره درد هم داره ،حس میکنم چشام ریز شده

من کم کاری تیروویید دارم  چشمام ضعیف شده  موهام نازک  و افزایش وزن  خستگی

منم دقیقا همین مشکلات رو دارم ،چند ساله،درگیری،از خستگی نگو که همه زندگی روام مختل کرده حتی نمیتونم فعالیت های روزانه ام داشته باشم،چندساله دچار استخوان درد شدم ،برای شما هم پیش اومده(استخوان درد)