2777
2789
عنوان

جادو جنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 28 پست
غسل نمادین ینی چی چجوری؟

ببین همینجوری ادم غسل میکنه خیلی اب مصرف میشه تا کامل بدن و موها خیس بشه.یکی گفت شما برو حمام کانل خودتو بشور و خیس!بعد داخل ظرف بزرگ مثه لگن خیلی بزرگ بایست و با اون اب مثه غسل بصورت نمادین انجام بده.من اب زیادی واسه این کار کنار گذاشتم راحت تر بود برام.یه بارم بدون غسل انجام دادم.یعنی غسل نکردم و اب رو کامل واسه پاشیدن و تو گلدونا استفاده کردم و خوردن!

من همین یه دونه ام!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میدونین ممنون میشم بگین

۱- احساس خفگی و خستگی . بی حال بودن بدون اینکه کاری انجام داده باشید ۲- دایم کسل بودن و ناآرام بودن و عدم تمرکز و هزیان گفتن ۳- درد در ناحیه ستون فقرات و گردن و شکم ۴- درد دایم از ناحیه سر و بعضا بعد از غذا خوردن احساس استفراغ داشتن ۵- خواب و رویا و کابوس های وحشتناک دیدن ۶- بسیار عصبی و عصبانی میباشد و نسبت به کارهای بی اهمیت عصبانی می شود ۷- تغییر در رزق و روزی و ضرر و زیان و وقتی کاری را شروع میکنید با ضرر همراه خواهد بود ۸- تاخیر در ازدواج یا ازدواج کردن و جدایی سریع و طلاق بدون دلیل ۹- وقتی کاری انجام میدهید این کار برای همه سود و منفعت دارد الا خود شخص و دچار ضرر میشود ۱۰- انزوا و دوری از اهل منزل و همسر و استرس حماقت و نفرت از همه ۱۱- درد در شکم و همیشه معده درد داشتن ۱۲- احساس درد در معده و همراه با تهوع و استفراغ ۱۳- گازهای مکرر در شکم و بی اختیار شدن ۱۴- احساس کردن اینکه یک تومور در شکم قرار دارد یا چیزی در داخل رحم لرزه ایجاد میکند ۱۵- حرارت و گرما در بدن و معده در زمانی که بدن در حال استراحت می باشد بالاست ۱۶- خروج بوی بد از دهان و معده ( اغلب ) ۱۷- عدم خوردن به خوردن و آشامیدن و یبوست مزمن و درد شدید در چرخه قاعدگی ۱۸- ضعف در بینایی و همچنین درد شدید در چشمان و حالت پیچیدگی در چشم ها ۱۹- وقتی کسی به او دست میزند و اورا لمس میکند دچار اذیت میشود و بدن حالت مور مور میشد ۲۰- ناراحتی تنفسی و سخت شدن در نفس کشیدن و آسم مقطعی و …. ۲۱- صورت تیره رنگ یا کبود میشود و در قسمت هایی از بدن لکه های سیاه و کبود بوجود می اید ۲۲- هنگام خوردن و آشامیدن از درد معده و رحم ناراحت میشود و ناتوانی جنسی و درد در پشت کمر و روده ۲۳- سوزش مکرر بینی و دهان یا گردن ۲۴ تغییر ناگهانی در رفته معشوقه شما و در اوج علاقه بدون دلیل نسبت به شما سرد می شود یا با یک بحث کوچک جدایی پیش می آید ۲۵- شخ دچار غم و اندوه و نافرمانی میشود و از شادی و خوشحالی متنفر هستش ۲۶- گاها در خواب میبیند با اشخاصی رابطه جنسی برقرار میکند ۲۷- احساس حضور شخص در منزل و کنار او و همچینین دیدن سایه و حرکات مشکوک ۲۸- بعد از شنیدن صدای قران مجید شخص بیمار میشود و در گوش و فکرش حرف هایی میشنود و به آن عمل میکند و در آخر پشیمان می شود ۲۹- برای بانوان درد رحم و درد کمر شدید مخصوصا در زمان چرخه قاعدگی ۳۰- بوی بد دهان و بدن و رحم و اگر حمام برود دوباره در همان روز همان بوهای بد برمیگردد ۳۱- علاقه به گریه کردن بدون دلیل بخصوص در زمان اذان و تلاوت قران و مشکوک شدن و … ۳۲- دایما به خوابیدن علاقه دارد مخصوصا بر روی زمین و گاها در سر و صورت ورم بدون دلیل ایجاد میشود ۳۳- احساس تنش و استرس در اندام ها و چشم ها و تهوع و شکم درد ۳۴- زمانی رزق فراوانی داشت اما رزقش بسته شده 

اینارو از نت گرفتم خالمم طلسم داشته قبلا مادرشوهرش واسش گرفته بوده علائم اونم الان میگم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
واااای همشو دارم😱چیکار کنم الان خالتون چیکار کرد؟

خالم طلسم داشتش

خفگی و نفس تنگی داشت طبقه بالاتر از ۲ طبقه نمیرفت حموم نمیرفت میترسید خفه شه رفتیم دعا نویس گفت که طلسمشو ی خانم دفن کرده زیر خاک کلی چیز داد بریزه گوشه خونه ولی خالم انجام نداد الان بهتره خودش ولی هنوز نفسش میگیره خونه ما طبقه ۴ نمیاد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......