2777
2789
عنوان

ی مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 24 پست
شما دکتر هستین؟

نه ولی 

منطق صدق میکنه که نفس عمیق باعث نرمال شدن ضربان قلب میشه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا اصلا دیگه مثه سابق نمیخندم خواببم بهم ریخته ولی تو این سن قرص بخورم؟؟

دکتر خودش تشخیص میده.... نمیخاد همیشه بخوری ک.. افسردگی تو هر سنی میتونی باشه... من دیدم بچه 4 ساله رو بخاطر پرخاشگری قرص میده دکتر... خب اگه درمان نشه ب سن 30 ک رسیدی بدتر میشی.. قرص مناسب سنت میده و کوتاه مدته

من دقت نکردم ببینم خودمم همینم یا نه.ولی هرچیو بیش ازحد بهش توجه کنی بزرگ میشه.ولی اگه خیالت ناراحته ...

دکتر رفتم نوار و اکو و ازمایش و چکاب همش سالمه ولی باز اینطورم دکتر‌هم بهم گفت استرس داری و موقع ازمایشم رگم پیدا نمیشد گفتن استرس داری

دکتر رفتم نوار و اکو و ازمایش و چکاب همش سالمه ولی باز اینطورم دکتر‌هم بهم گفت استرس داری و موقع ازم ...

خب پس دلیل استرسو پیدا نکن!یه وقت به خودت نیای ببینی دستی دستی خودتو مریض کردی!

من همین یه دونه ام!
من ۵ ماهه اینطورم ۵ ماهه خوبب نخوابیدم

خب برو پیش یمتخصص خوب... کاری نداره که.. بخدا منم تو سن تو همینجور بودم. از صدای ضربان قلبم میترسیدم.. اصلا ب فکر اینکه دکتر برم نبودم... الان میفهمم اشتباه کردم کاش از اول درمان شده یوذم