فقط قرآن کافی نیست قرآن هم باطن داره هم ظاهر مفسران قرآن هم ذوات مقدسه صلوات الله علیهم اجمعین هستن برای همین بهشون قرآن ناطق میگن آقا امیر المومنین صلوات الله علیه و آله فرمودن «أَنَا تَرجُمان وَحیِ اللهِ»؛ من ترجمان وحی الهی می باشم.
امام صادق(علیه السلام) در حدیثی دیگر فرمود: «امیر المؤمنین(علیه السلام) می فرماید: من علم خداوند و... زبان گویای خداوند... هستم.
همچنین تعبیرهای «لِسانُهُ النّاطِقُ»؛ ـ ما زبان ناطق خداوند هستیم، «أنَا الکِتابُ النّاطِقُ»؛ «أَنَا کَلامُ اللهِ النّاطِقِ»؛ «النّاطِقُ بِالقُرآنِ»؛ «النّاطِقُ عَنِ القُرانِ»؛ و نظایر آن که درباره امام علی(علیه السلام) و دیگر پیشوایان معصوم(علیهم السلام) در روایات آمده است، برای اینه که آنها مفسر واقعی قرآن، مظهر علم الهی و عالم به کلیه علوم مربوط به قرآن هستن
درباره آیه (هَذَا کِتابُنا ینطقُ عَلَیکُم بالحق)؛ از امام صادق(علیه السلام) پرسش کردم، ایشان فرمودند: «قرآن سخن نمی گوید: لیکن محمد و اهل بیت او(علیه السلام) ناطق به کتاب ـ یعنی قرآن ـ می باشند.
حسبنا کتاب الله در مذهب شیعه دوازده امامی نیست نمیشه ققط به قرآن استناد کرد فهم قرآن با عقل ناقص ما جور در نمیاد
🌹💚👋