2777
2789
به مامانت بگو شکمتو ماساژ بده بکشه خوب میشی اگه مامانت بلد نبود یه چیزه گرده مث کاسه و اینا بزار رو ...

کاسه رو از طرف داخل بذارم تا صاف؟

با روسری ام ببندم کمک میکنهههه؟

مامانم پیشم نیس تنهاممم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاسه رو از طرف داخل بذارم تا صاف؟ با روسری ام ببندم کمک میکنهههه؟ مامانم پیشم نیس تنهاممم

پشت کاسه رو بزار باید یکی باشه شکمتو بکشه با روسری ببندی خودت تنهایی نمیتونی من قبلا رحمم کج شده بود مامانم با رو سری بست خوب شدم اصن نمیتونستم پامو بزارم زمین از بس درد داشتم 

یه بارم خونه تکونی کرده بودم وسایل سنگین زیاد جا به جا کرده بودم  وای خدا شب یه دردی گرفتم دیگه داشتم از دل درد میمردم رفتم دکتر اصن علاجی برام پیدا نشد  تا اینکه پدر شوهرم گف نافنت در رفته یه قوری بزرگ اب رو داغ کرد یه حوله گذاشت رو شکمم بعد گوری گذاشت رو حوله تا شکمم نرم شد نیم ساعت شکممو ماساژ داد بعد با رو سری سه روز بست حالم خیلی بهتر شد اصن دکترا نتونستن دردمو پیدا کنن 

منکه امشب بشدت حالم بده واقعا پری هستم کلی کار داشتم انجام دادم الان حس میکنم کل جسمم کوفته س درد دارم زیااااااد حالت تهوع دارم شدید 

اصلانم دوست ندارم دارو بخورم

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟