2821
2789
عنوان

کرم ژوت+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 22620 بازدید | 21 پست
ممنون عزیزم.من با اسید میوه از لکهای صورتم رو برداشته بودم رفتم گفتم برا از بین رفتن جای لکه ها میخا ...

پس ادامه بده ..‌ضد لک و شبا بزن بعد از آبرسان روزا هم حتما ضد آفتاب بزن 

نه برا خشکی که نیس یا ضدلکه یا برا جوشای سرسیاهه

برا خشکی پوست چی خوبه؟که قیمتش هم مناسب باشه؟خیلی پوستم خشکه اینقد ک خارش میگیره صورتم وپوست پوست میشه مخصوصا دور دهانم و چونه

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس ادامه بده ..‌ضد لک و شبا بزن بعد از آبرسان روزا هم حتما ضد آفتاب بزن 

مرسی.آبرسان خوب و قیمت مناسب میگی لطفا

ممنون عزیزم.من با اسید میوه از لکهای صورتم رو برداشته بودم رفتم گفتم برا از بین رفتن جای لکه ها میخا ...

چطور لکه های صورتتون رو بردین میشه ب منم بگید صورتم خیلی لک داره😔

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

چطور لکه های صورتتون رو بردین میشه ب منم بگید صورتم خیلی لک داره😔

اینجا یه خانمی بود رفتم پیشش با اسید میوه ک رنگش مثل کرم پودر بود گذاشت رو خال ها و لکه ها چند دقیقه سوزش داشت بعد تا نزدیک یه ماه زخم بود ترمیم کننده و اینا گرفتم زدم ولی فقط پنجاه درصدی شاید رفت کامل هم نه بعضیاش جاش موند

برا خشکی پوست چی خوبه؟که قیمتش هم مناسب باشه؟خیلی پوستم خشکه اینقد ک خارش میگیره صورتم وپوست پوست می ...

عزیزم باید آبرسان استفاده کنی مارک سی گل خوبه همین مارک ژوت هم داره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز