2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همون ۲۰گیگ اینطورا

اما فیلم میلم اصن دانلود نمیکنم. همشو ول میگردم😂😂

بخوام فیلم/سریال دانلود کنم باید بسته نامحدود شبانه بگیرم دیگه😂😂😂

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 
من اگر نت شبانه نداشته بلشم به هیچی نمیزسم یه بسته ۱۰گیگی روزانه و نامحدود شبانه از ۱تا ۱۱صبح

کد نامحدودت چیه؟؟؟قبلا بود الان پیدا نمیکنم

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
منم همون ۲۰گیگ اینطورا اما فیلم میلم اصن دانلود نمیکنم. همشو ول میگردم😂😂 بخوام فیلم/سریال دانلود ...

بابا من اصلا فیلم دان نمیکنم فقط وات و نی نی سایت بقیه رو نمیرم اصلا 

Just a little girl 🗿

هفته ایی ۷ گیگ..اینستا ندارم..کلیپ هم زیاد نمیبینم

نمیدونم واقعا کجا میره🤪

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

۵۰ گیگ برای مودم خونه. یه از خدا بی‌خبری هم از همسایه‌ها مثکه سه ماه بود پسورد مودم رو داشت، همش ۱۲ روزه مصرف میکرد. نمیدونم چی‌کار میکرد لامصب، ما دو نفری تمومش نمیکردیم همیشه یه چیزی هم میموند، بعد این نکبت تو ۱۲ روز ۵۰ گیگ میخورد😐

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "