2777
2789
عنوان

نامه تکان دهنده یک دختر به ظریف

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از معلمای دوران دبستانم طفلی شوهرش سرطان داشت کلی خرج دوا درمونش شد تمام زندگیشو فروخت تازه بنده خدا مرد حالا پسرشم سرطان گرفته دیگه هیچی نداره خرجش کنه فکر کن تو رو خدا یه معلم تمام عمرشو پای بچه های مردم بذاره اخرش باید دستش جلو دیگرون دراز باشه
و من شک ندارم که ریس جدید هم کاری نمیکنه الان 3 ماه
جالبه ایشون بودن که ادای این رو داشت بدین همه چی رو دستم فقط 100 روزه ببینید گلستانی بکنم !!!
کجاست اون گلستان؟؟
واقعا که!!! متاسفم برای این همه ریا و دروغ !!
این همه شیره مالیدن سر مردم بد بخت
بچه ها چقدر ناامیدید!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به خدا سرچهارراه کوچک وبزرگ دارن دست فروشی میکنن گدایی میکنن آدم کلافه میشه ازکدومشون بخری؟ چقد بخری؟
بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران می گویند: تو نمی توانی!
واقعا مردم زیر بار این همه فشار له میشن اون وقت یکی میاد میگه تحزیم کاری به ما نکرده بله به شما که اون بالا نشستی و میلیون میلیون حقوق میگیری بابت حرف زدنت کاری نکرده که هیچ کلی هم نفع داشته اونوقت مردم دارن این وسط چهارپاره میشن من و همسرم دوتایی کار میکنیم تو خرج دو نفر میمونیم نه که زندگی مرفهی داشته باشیما نه از بس وام و قسط داریم و هر روز دریافتی هامون کمتر میشه دیگه نفسمون بالا نمیاد اونوقت میگن یری سه تا بچه داشته باشید از کجا آخه؟ بچه های ما نون نمیخوان تحصیل نمیخوان یه کیف میخیری 200 تومن برا سه تا بچه میشه 600 تومن اونوقت از حقوق من ماهی 100 تومن برام میمونه از حقوق شوهرم ماهی 200 چجوری باید زندگی خودمونو سه تا بچه رو بچرخونیم خودمون کم درد و حسرت کشیدیم سه تای دیگه رو هم بیاریم بدبخت کنیم که چی بشه؟ برا پیدا کردن همین کار پیزوری دو سال زحمت کشیدم چون پارتی نداشتم هی آزمون میدادم و قبول میشدم و بعد اولویت استخدام با پسرا بود ما فقط شهریه استخدام بدهکار بودیم بعد از استخدام که حساب کردم دیدم اندازه حقوق یه ماه پول شهریه دادم از جیب پدرم که الان توی سن بازنشستگی از 8 صب تا 10 شب یه بند سر پاست و داره کار میکنه. حالم از این همه فشار بهم میخوره دیگه همه بریدن جز اونایی که تحریم به نفعشونه.
همه بر سر زبانند تو در میان جانی **** چه مکانی بهتر از جان که تو در میان آنیLilypie Second Birthday tickers
بچه ها من میگم ما یه جنگ داخلی داشتیم که 8 سال طول کشیده برای رسیدن به حداقل 8 سال قبل باید یه دو سالی صبر کنیم

مردم خودشون مقصرن وقتی گرونی میشه میخرن ...مرغ گرون شد جلوی مغازه ها صف بود مگه مرغ هرومونی چیه که اینقدر مردم ماضعیفن و نمیتونند یه ماه جلوی شکمشون رو بگرین تخم مرغ گرون شد بدتر

یک روز صبح در کشور المان

یک روز صبح در کشور آلمان مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 1 یورو فروخته میشد ، امروز 1.5 یورو عرضه میشود . هیچ کس سرو صداو اغتشاشی نکرد اما ، هیچ کس هم شیر نخرید.

بطری های شیر به کارخانه مرجوع شد و همان شب آنگلا مرکل از تلویزیون رسمی آلمان بصورت زنده از مردمان کشورش بابت این گرانی عذر خواهی کرد و از فردا شیر دوباره به قیمت 1 یورو توزیع شد ...!!!!

یک روز صبح در کشور ایران

یک روز صبح در کشور ایران مردمی که برای خرید شیر آمده بودند ، در کمال تعجب دیدند شیری که تا دیروز 350 تومان فروخته میشد ، امروز 750 تومان عرضه میشود . همه نوع سرو صدا و اغتشاشی کردند اما ، همه هم شیر خریدند و حتی از نیاز روزانه نیز بیشتر خریدند !!!

پاکت های شیر به کارخانه مرجوع نشد و همه به فروش رسید حتی در بازار نایاب نیز شد و فردای همان روز مجددا قیمت شیر افزایش پیدا کرد و به 1350 تومان رسید و همچنان مردم خریدند و کسی هم عذرخواهی نکرد و شیر نیز توزیع شد .....!!!!!!!

عرضِ دیگه ای نیست !!
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱