2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اینکه بچه یه روز متوجه شه ک من نمیتونم تعهدشو الان بدم 

میدونم شما نمیتونید تضمین کنید ولی احتمال اینکه از طریق غیر قانونی بچه یه روز بفهمه کمتره

امیدوارم هرچی صلاحتونه پیش بیاد

سلام عزیزم کجا رو میگید هر سنی ام بخوابم میدن

اره میدن اگه شرایط مالیتون اکی تر باشه زودتر زنگ میزنن برا تحویل 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عزیزم خاست خدا بوده خداهم خودش روزیشو میده شرایططتم بد نیست تازه سه قلوهاتم دخترن کمکتن خیلی سخت نگیر نعمتی رو که خدا داده رد نکن بچه خوبه زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه انشالله چه دختر باشه چه پسر واست خیر وبرکت میاره اصلن ناراحت نباش خدا بزرگه

استاتر میدونم که مجازی نمیشه اعتماد کرد هزار تا سوال تو ذهن ادم میاد  اگه خرج بارداریتو موندی من میشاسم کسیو شاید  بتونه کمکت کنه بچتم خودت بزرگ کن  خدا روزیشو میده حتما سعادت داری که با ۳۲ سال سن پنج تا بچه داری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

توکه یه مادر پرتوان هستی وتونستی از پس بزرگ کردن سه قلو بربیایی حتمن حتمن میتونی اینم بزرگ کنی 

درصمن مردم که هیچ وقت دهنشونو نمیبندن به خاطر مردم نمیخادجگر گوشتو بدی کسه دیگه

خدا حتما لایقت میدونسته که یکی از بنده هاش میخاد بزنه به نامتون

مبااارکه

مستاجرم ولی میگم بجای اینکه خودم بچه دوم بیارم یه بچه بیا م نگهدارم 

چه عالی  ، اون موقع که ما ثبت نام کردیم ملک میخاستن به اسمش بزنیم الان نه دیگه دوستم تازگیا گرفت . تهران باشی یه کم زمان بیشتری تو نوبت میمونی فقطم از شهر خودت میتونی