2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی قسمته

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
من نوزادو میگم بچه هنوز دنیا نیومده

وای من 😍😍😍

من خودم هیچ مشکلی برای بارداری ندارم. ولی بارداری و شیردهی از سینه رو دوست ندارم

بدینش به من 😍😍😍😍

البته یکمی خودخواهی بود حرفم. بدین به کسی که سال‌هاس اقدامه و قسمتش نشده

بچه خودته؟ عزیزم این واگذاری طفل داستان داره‌ها

بعدها ممکنه مادر و پدر مشکل مالی‌شون حل شه و بیافتن دنبال طفل. یا هزار داستان دیگه 

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
ننه باباش چکارن؟ چرا بچشون رو نمیخان؟سالمن از لحاظ روان و اعصاب؟

وا این حرفا کدومه خواهر وقتی طرف نتونه برا بچش آینده خوب بسازه میگه بسپرم کسایی دیگه هم اونا پدر و مادر شن هم بچه ما بد نبینه

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
وا این حرفا کدومه خواهر وقتی طرف نتونه برا بچش آینده خوب بسازه میگه بسپرم کسایی دیگه هم اونا پدر و م ...

بعدن نمیایی دنبالش عزیز 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه دختر ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792