2789
عنوان

انتقام

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش بی توجهی میکنم اما هیچی حل نشد... هیچی

خب عزیزم شاید راه حلش این باشه با هم صحبت کنید ببینید مشکل از کجاست.چرا اینکارا رو میکنه.زودتر به نتیجه میرسید.واقعا بعضی نسخه ها بدرد همه نمیخوره یه رابطه با کم‌محلی طرف به خودش میاد یه رابطه هم باید منطقی صحبت کرد تا به نتیجه رسید   

خب عزیزم شاید راه حلش این باشه با هم صحبت کنید ببینید مشکل از کجاست.چرا اینکارا رو میکنه.زودتر به نت ...

همه این راهارو رفتم .. یه دقیقه حالمون خوبه باز یهو یکاری میکنه تا چن روز دلم نمیخاد صداشو بشنوم .. بی توجهی بی توجهی بی توجهی..

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..
فایده نداره باید به خودت بیای اگه هم نمیتونی درستش کنی رابطت رو باهاش تموم کن چون ممکنه در اینده افس ...

الانشم افسردم کرده ولی خیلی دوسش دارم نمیتونم تموم کنم

به نظر من عمرت حروم نکن ادم اینطوری ارزش اینو نداره که واسش خودتو نابود کنی برو پیش ی مشاور 

یه نمونش مثلا بعد یکلی وقت بهم قول داده بود امروز بریم بیرون ، بعد داداشش و دوستاش گفتن ما میخایم بریم بیرون توام بیا اینم قبول کرد . من خیلی ناراحت شدم . نیم ساعت بعد زنگ زد گف بخاطر تو نرفتم در حالی که دوروغ میگف و ماشین خراب شده بود . بعد ک ماشین درس شد باز گف من میرم خدافظ . حالا نمیدونم گوشیمو خاموش کنم بلاکش کنم چیکار کنم