پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
با شعورامون تو تاپیکای فان میگردن.به بقیه کار ندارن
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با شعورامون تو تاپیکای فان میگردن.به بقیه کار ندارن
عزیز باشعورم. تاپیکای فان خودش از همه بدترن
میزنن به جاده خاکی
پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️
خدا میدونه چندتا بچه سیزده چهارده ساله رو جمع کردن.خودم چند وقت پیش یه پسر دوازده ساله دیدم میگفت تاپیکایی که میزنید جالبه عضو شدم🍃🍃🍃
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
تازه مادر یکیشون اومده بود و شاکی که چرا میگین بچه مدرسه ایا نیان 😐 میگفت خودم گوشی رو میدم که بیاد ...
اره دیدم
ولی حس کردم کاربری دوم خودش هست
بعید میدونم والدین بدونن