2777
2789
عنوان

چقدر محصل عضو نی نی سایت شده؟

1153 بازدید | 165 پست

واقعا برای چی 

خب اینجا اصلا فضای خوبی نداره 

هر چند اینستا هم بدتره و اکثرا نوجوان اونجا هست 

ولی اخه  اینجا خیلی تبادل نظر زیاده اونم عمومی 

فکر کن میان توی تاپیکای زناشویی نظر میدن     

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

با شعورامون تو تاپیکای فان میگردن.به بقیه کار ندارن

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هییییچ وقت تو تاپیکای زناشویی نظر ندادم

حتی تو بارداریام اگر رفتم از آبجیم که بچه داره پرسیدم جواب دادم

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
با شعورامون تو تاپیکای فان میگردن.به بقیه کار ندارن

عزیز باشعورم. تاپیکای فان خودش از همه بدترن 

میزنن به جاده خاکی 

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

دیشب یه بچه دبستانی میگف بیا شاد باهام رل بزن تو تامیکش گفتم برو تو شاد کلاس آنلاینت الان‌شروع میشه ...

برگهایم#  

خدا میدونه چندتا بچه سیزده چهارده ساله رو جمع کردن.خودم چند وقت پیش یه پسر دوازده ساله دیدم میگفت تاپیکایی که میزنید جالبه عضو شدم🍃🍃🍃

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تازه مادر یکیشون اومده بود و شاکی که چرا میگین بچه مدرسه ایا نیان 😐 میگفت خودم گوشی رو میدم که بیاد ...

بعد نمیترسه گیر آدم ناجور بیفته؟؟؟؟؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تازه مادر یکیشون اومده بود و شاکی که چرا میگین بچه مدرسه ایا نیان 😐 میگفت خودم گوشی رو میدم که بیاد ...

اره دیدم 

ولی حس کردم کاربری دوم خودش هست 

بعید میدونم والدین بدونن