2777
2789

من دارم به امید خدا فردا جهاز میبرم شما هم اینقدر خسته بودین؟ من از بس کلافه و خسته هستم که میگم فقط ببرم بچینم تموم بشه. این قیمت های تخیلی هم که دیگه حالی برامون نزاشته.جالبه میگن وام ازدواج رو زیاد کردن ولی بچه ها حالا زمان ما بهتر بود بخدا 1400دیگه 4تا دونه پلاسکو نمیشه خرید من کل جهازم رو قبلا گرفتم فقط یه کم دارم خوراکی میخرم بالای 3میلیون شده چیزهای اولیه 

خانما چیکار کنیم مدیرت کنیم یعنی چی میشه بچه ها آخه چرا یه جوون باید زندگی رو با این همه استرس شروع کنه. 😭😭😭

اخی ههمون این روزارو گذروندیم بجای انرژی منفی با حال خوب برو بچین خدا روزی رسونه نگران نباش

ولخرجی نکنین ماهانه خرید کنین 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی-بگم#  

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

بزرگترین تجربم اینه که به خدا توکل میکنم هیچ‌شکی تو‌دلم نیست خدایی که روزیه موجودات ریز دریایی که زیر سنگهای بزرگ‌کف اقیانوس هستن رو میده 

قطعا منو با ۱۶۸ سانت قد میبینه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من ب شخصه قبل ازدواج ب اقامون گفتم تمام خریدای خونه با تو وخودمو ازفکروخیال و مدیریت و فلان راحت کرد ...

من و همسرم با هم زندگی تشکیل دادیم و در غم و شادی در سختی و آسونی با هم و در کنار هم هستیم فکر و خیال من و اون از همه جدا نیست جانم 

استرس نداشته باش،زندگی همینه،رو روال بیفتی خوب میشی.

حبوبات و قند و چای و برنج و ماکارونی و سویا بخر

خیلی سخت نگیر

خیلی هم یخچالت رو پر نکن خراب میشه دلت میسوزه

هر وقت چیزی لازم داشتید برید بخرید به مقدار کم 

سعی کن هفتگی خرید کنی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
بزرگترین تجربم اینه که به خدا توکل میکنم هیچ‌شکی تو‌دلم نیست خدایی که روزیه موجودات ریز دریایی که زی ...

اون که درسته ولی خب مردم ایران دارن همه جون میدن همه دارن توی بدبختی زندگی میکنن 

من و همسرم با هم زندگی تشکیل دادیم و در غم و شادی در سختی و آسونی با هم و در کنار هم هستیم فکر و خیا ...

نگفتم جدا ولی الان شما بری برنج بخری فلان تومن میخوای بری ب شوهرت بگی دوتایی غصه بخورین..؟!😂 فکر کردن ب این چیزا واقعا اشتراک نمیخواد

اون که درسته ولی خب مردم ایران دارن همه جون میدن همه دارن توی بدبختی زندگی میکنن 

اها پس دنبال دعوای سیاسی هستی؟

من اهلش نیستم گلم 

من مستقیم روزیمو از دست خدا میگیرم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
اها پس دنبال دعوای سیاسی هستی؟ من اهلش نیستم گلم  من مستقیم روزیمو از دست خدا میگیرم

وای واقعا برات متاسفم که راحت بهم تهمت زدی اینکه گرونیه سیاسیه؟ بخاطر قضاوت اشتباهت نمیبخشمت