2777
2789
عنوان

پاتختی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 13722 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها بقیشم بگم فک کنم مامان عروس واسه خانواده داماد هدیه میگیره واسه اینکه خیلی ممنون اومدید دختر منو گرفتید.البته شوخی کردم دلیلش نمیدونم چیه ولی مادر عروسم هدیه ب خانواده داماد میده.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اخه من ی جا خونده بودم مراسم پاتختی برا دستماله خونیه😐😐😐😐😐

نه برا کادو هست خونه پدر داماد از فردا عروسی بزن و بگوبه شعرا مخصوص داره می خونند و می رقصن کادو ها را می خونند من اصفهانم چندساله اینجا نمی گیرن کرونا هم که اومده دیگه تمام 

بعد عروسی یه کادو برای عروس دوماد میزارن

که بهش میگن پاتختی

بعضیا همون شب عروسی بعضیا هم فرداش عصر یه مراسم میگیرن کادو میدن.

معمولا پول میدن 

خلاصه که یکی میره کادو هارو میخونه بعد تنبک و شعر میخونن.

خلاصه که جنگی میشه با این اشعار  

حالا اگه خواستی بگو تا بگم چه شعر هایی میخونیم

ما اصفهانی هستیم.

خب چرا مگه اتفاق خاصی افتاده ک اینکارو میکنن مثلا دلیلش چیه خیلی برام جالبه

مااستان تهرانیم نه عزیزم الان دیگه رسم نیست ولی تا۱۰ سال پیش بود.فردای عروسی بعداز طهرش همه میرن حالا یا خونه پدر شوهر عروس یا بعضیا تالار میگرفتن میرفتن بزن و برقص به صرف میوه و شیرینی کادوی عروس رو میدادن و میومدن.

الان دیگه همون شب عروسی توتالار کادو رو میدیم و میایم.پاتختی دیگه ور افتاد😂

اها بقیشم بگم فک کنم مامان عروس واسه خانواده داماد هدیه میگیره واسه اینکه خیلی ممنون اومدید دختر منو ...

اینجا صبح عروسی داماد می ره مادر زن سلام تشکر می کنه از مادر زن و طلا می بره  این کادو هاجبران اونه

اره برای اینم هست

توقزوین میان مثلا اون دستمال خونی ک مادر عروس به عروس داده تمیز بوده اون خونی رو میده مادر داماد

اما یه مهمانی عصر به حساب میاد ک میان کادو میارن

بعد خانواده مادرعروسم ی کادو ب طرف پسر ب مادرش خاهراش زن داداشاش میدن

من از عروسی خاهرم سال۹۲بود نگرفتیم بعد اون چن نفری گرفتن

بعد عروسی یه کادو برای عروس دوماد میزارن که بهش میگن پاتختی بعضیا همون شب عروسی بعضیا هم فرداش عصر ...

نه مرسی 

فقط کنجکاو بودم بدونم این رسما چیه

اخه خودمون از این رسما نداریم برام بی معنیه نمی تونم درکشون کنم ولی خب جالبه😍

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤

اره بعضیا اونم نشون میدادن قدیما الانو نمیدونم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

روزه بعد از عروسی ، مهمونای خانوم غروب میان خونه پدر دوماد ، دوباره عروس میره ارایشگاه و لباس پاتختی میپوشه، و بزن و برقص و بعد کادوهارو نشون میدن، به همراه پذیرایی میوه و شربت و شیرینی، ولی الان دیگه از مد افتاده کسی حنابندون و پاتختی نمیگیره ، اینا برای قدیم بود