2777
2789
عنوان

خانما ۱ دقیقه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 39 پست

براش خیلی قشنگ‌توضیح بدینو بگین همه خانما این دورهرو تجربه میکنن ترس رو ازش دور کنید و ای کاش قبل اینا دختروتون رو آماده میکردین که شوکه نشه . بهش گرمیجات مثل چای زنجبیل چای نبات داچین و..بدین اگه هم که درد داره کیسه آب گرم استفاده کنه 

هر کی  ابجد‌ برا جفت بودن ستاره برا ازدواج  خواست بیاد پایین تاپیک قبلیم بنویسه مشخصاتشو براش بگیرم 😍برا هرکی گرفتم صلوات بفرسته برام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم میگه چیه؟! دیشب کم مونده بود به باباش بگه نمیدونست که چیه اخه😲

خب توضیح بده دیگه ب دخترت میگی پریودشدی ردمیشی میری؟بگوهردخترخانومی تایه وقتی مثلا۵۰ سالگی هرماه ۷ روزازش خون میادک کثیفه.هروقت اینجوری شدی بیابه من بگوبرات نواربهداشتی بدم.اگه دل دردداشتی بگوداروبدم جوشونده بدم خوب شی.بگومنم پریودمیشم،مثلادخترخالت هم پریودمیشه دخترفلان دوستمم پریودمیشه خلاصه همه ی خانوما.

کاربری پنجممه.  شرحیز حال و حالی زِ شرح نیست🖤🥀       ازوقتیعضونینیسایت شدم باسبک جدیدوعجیب وغریبیاززندگیآشناشدم.خواهشا هی نگیدترکها،لرا،فارسهاشماهم این عادتودارید؟😑😐😑😐آخه مثلاآبگوشتوبا🎂خوردن چه ربطی به ترک ولروفارس بودن داره🤨🤨🤨
چ خجالتی اخه تو که مادرشی واسش توضیح ندی ک ترسش بریزه کی میخاد واسش توضیح بده

اخه اون زمانا حیا بود خجالت میکشیدیم به مامانمون بگیم و من گفتم گفت هیچ کس نباید بفهمه تو پری شدی 😢😢

اخه اون زمانا حیا بود خجالت میکشیدیم به مامانمون بگیم و من گفتم گفت هیچ کس نباید بفهمه تو پری شدی 😢 ...

این حیا نیست چیز طبیعی بدنه تو ک خودت سختی کشیدی بابت این موضوع نزار دخترت اینجوری بشه

اخه اون زمانا حیا بود خجالت میکشیدیم به مامانمون بگیم و من گفتم گفت هیچ کس نباید بفهمه تو پری شدی 😢 ...

حیا به این چیزا نیس 😷

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)