2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست
خوب چرا قایم میکنی راستشو بگو دیگه بعضیا تا یمدتی قایم میکنن میگن تا قلبش تشکیل نشده نمیگیم ولی شما ...

نه عزیزم من اصلا قایم نمیکنم ولی دوس دارم یه حریمی باشه 

انتظارداره با جزئیات بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر جاریم مریضه خودشم دیسک کمر داره این چند وقته هی زنگ زدم وحال خودشو مادرشو پرسیدم واینکه مشکل مادرش چیه دکتر کجا رفته پرسیدم نه از سر فضولی از بابت اینکه باهاش همدردی کرده باشم اگه اونم بخواد مثل نی نی سایتی ها فکر کنه که از من فضول تر وحسودتر وپیگیر ترو ...اصلا نیست .یعنی جوری شده حرف یومیه هم می خوای بزنی باید استخاره کنی طرف به منظوری برنداره این همه خودشیفتگی دقیقا رو چه حسابیه 

جاری منم همین بودش بهم اس میداد جنسیت چی بود

میرفتم سنو قلب اس میداد قلبش میزد؟

کی باز نیری سنو؟

الان باز گیر داده برا تاریخ زایمانم.

دوسداره خبرا دست اولو داشته باشه بره پخش کنه

👩‍👧‍👧❤😍
من مادر جاریم مریضه خودشم دیسک کمر داره این چند وقته هی زنگ زدم وحال خودشو مادرشو پرسیدم واینکه مشکل ...

نه عزیزم اتفاقا حال احوال کردن خیلیم خوبه 

ولی اینکه بعد هر دکتری که میری میان میگن دلیلش چی بود چرا رفتی آدم دوس نداره

چون من لک بینی داشتم و دوس نداشتم کسی بفهمه

من مادر جاریم مریضه خودشم دیسک کمر داره این چند وقته هی زنگ زدم وحال خودشو مادرشو پرسیدم واینکه مشکل ...

بله عزیزم شما واقعا هم دردی میکنید منم جاریم بچش سقط داشت میشد زنگ میزدم حالشو میپرسیدم.ولی خب بارداری فرق داره نمیدونم شاید بعضیا ووقعا نطری ندارن ولی انقد سوال ک وزنش چنده قلبش میزد یا نه کی میری سنو.چقد وزن زیاد کردی یکم اذیت کننده

👩‍👧‍👧❤😍

نمی دونم به هر حال هر کس ادمای دورشو بهتر میشناسه ولی اینو میدونم ادم نون دلشو میخوره اگه کسی منظور داشته باشه و از غم کسی شاد بشه خدا سرش میاره به قول یه بنده خدایی میگفت من تا حالا یه خدا هوامو داشته الان دوتا خدا خدای خودمو بچه توشکمم خدا به همه سلامتی بده