2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چرا تا حالا گزارش نزدیم😂

چون خودمون میترکیم 

نی نی یار گفته گزارش مساوی بل 💣💥

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
سلام نوشتی اگه مشکلی دارین بگین قرآن بخونی  یکی دو خط هم برای من میخونی ممنون ازت

سلام عزیزم چشم حتما❤❤❤

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
مبینا خوشگله مگه خودکشی نکرده

عهههه 😂😂😂خیای وقته خبر ازش ندارم 

حیف شد ..جهان یکی از زیباترین هارو از دست داد

زیر خاکیا روحشون شاد. رو خاکیا دلشون شاد🖤                                               کاربری هفتمم میباشد😎  
میشه برای منم بخونی

اره عزیزم حتما❤

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
چون خودمون میترکیم  نی نی یار گفته گزارش مساوی بل 💣💥

نه عزیزم اگه تاپیکایی که خوده استارتر لینک میزارن و میگن گزارش بزنید رو گزارش بزنیم میترسم نه اینا همونایی که میگن جون مادرتون گزارش بزنید براتون صلوات میفرستم 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
سلام عزیزم چشم حتما❤❤❤

عزیزم ی خط برا من میخونی؟بدهکاریم از موعدش گذشته هنو نتونستیم پس بدیم دعا کن معجزه وار امروز جور شه😔

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹