2777
2789
منم ایدیمو گذاتشم هرکی تمایل داشت بیاد تلگرام 😐

خب تا کارتون رو نبیند اعتماد نمیکنن متاسفانه.ولی اگر درست بگید مطمئن باشید مشتریتون میشن و به بقیه هم معرفیتون میکنن  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوستان فک نکنین دارم تبلیغات میکنم ولی واسه من فال گرفتن دقیق همون چیزایی رو گفت که انتظار داشتم و راستم بود اومدم بگم که دروغ نبود یاکلاهبرداری نبود هرچی گفتن واسه من راست بود 

دوستان فک نکنین دارم تبلیغات میکنم ولی واسه من فال گرفتن دقیق همون چیزایی رو گفت که انتظار داشتم و ر ...

فدات ❤بخدا هیشکی واس ۱۰تومن کلاهبرداری نمیکنه اخه ۱۰تومن چقده ک بخای کلاهبرداری کنی 🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

فدات ❤بخدا هیشکی واس ۱۰تومن کلاهبرداری نمیکنه اخه ۱۰تومن چقده ک بخای کلاهبرداری کنی 🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

باورت نمیشه یکی تو سایت بود به اسم نازبانو۷۸ با۱۰تومن از خیلی ها کلاهبرداری کرد حتی خودم بعدشم گوشیو خاموش کرد 

باورت نمیشه یکی تو سایت بود به اسم نازبانو۷۸ با۱۰تومن از خیلی ها کلاهبرداری کرد حتی خودم بعدشم گوشیو ...

اونایی ک کلاهبردارن از همون اول رایگان نمیگیرن میگن اول هزینه .من از کارم مطمعنم ک میگم رایگان بگیر بعد اعتماد کن 

نوشتی ک فال رایگان میگیری اول اول بگیر بهدش من پول میدم

کی گفته من نوشتم فال رایگان میگیرم .گفتم بچه ها گفتن واسه یه نفرمون بگیر رایگان ببینیم چطوره کارت .شما برید یه جا دیگ فال بگیرید ک اول بگیره بعد پول بده 

عزیزای دلم🔮

انواع فال قهوه ۵۰ هزارتومان

فال تاروت🀄۴۰ هزارتومان

فال پاسور🃏۳۰هزارتومان

فال احساسی 🎭۲۰ هزارتومان

انواع دعای بخت گشایی،رزق وروزی،کسب وکار،زیاد شدن خواستگار.....

هرپنج تا مشتری بیارید یه فال رایگان بهتون تعلق میگیره

ایدی پیج اینستاگرام

Officials.fale