2777
2789

استارتر هنوز نیومدی بگی؟ ☺️

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه بگی علایم بارداریت چی بود؟

من حقیقت دونباله علائم نبودم دقت کنم کلا قبل پریود و قبل بارداری سینه هام درد میکرد و اینکه نفخ داشتم ترشح و هرآن میگفتم الانه ک پریود بشم و کمر درد شدید ک امکان دلشت مثلا خون بیاد نمیومد 😐

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چند وقت اقدام بودی

من پارسال سقط داشتم یکسال بود نمیشد ماهه پیش آی یو ای کردم حامله شدم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
چن سالته؟مشکل نداشتی؟چیکارا کردی برا باردار شدن؟واسه منم دعا کن خدا نینیتو برات حفظ کنه

من ی لولم بستس فقط موشکل نداشتم شوهرمم ضعیف بود قرص خورد خوب شد کاره خاصی نکردم فقط پودر اینوفولیک خریدم خوردم برای کیفیت بهتر تخمک 

ممنون عزیزم انشالله حامله میشی چ زود چ دیر 

من ی لولم بستس فقط موشکل نداشتم شوهرمم ضعیف بود قرص خورد خوب شد کاره خاصی نکردم فقط پودر اینوفولیک خ ...

من الان ک یک ساله اقدامم فقط فولیک اسید میخورم ب نطرت ادامه بدم؟این ماهم کلومیفن خوردم ...راستی فولی 13 خوبه ؟

بیا مال منو ببین 😂

وای ..مبارکت باشه عزیزم واس همه منتظرا دعاکن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
 سلاااام جواب از و گرفتم بتا ۴۵ بود گفت لب مرز با توجه به اینکه دوروز تا موعد مونده احتمالا مثب ...

الهیییییی..انشالا به سلامتی😍😍حسم میگخ فندقت پسر ..انشالا به خیر و خوشی این دوران ترش و شیرین و بگذرونی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "